Aanvraag omgevingsvergunning Oenerweg 42 in Heerde: het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het wijzigen van de bestemming

Aanvraag voor bouwvergunningomgevingsvergunning

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 27 januari 2023 een aanvraag omgevingsvergunning heeft ontvangen voor het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het wijzigen van de bestemming op het perceel Oenerweg 42 in Heerde.   Heeft u vragen over deze aanvraag of wilt u de betreffende stukken inzien dan kunt u bellen met de gemeente Heerde via telefoonnummer (0578) 699494 of een e-mail sturen naar gemeente@heerde.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nunspeet. Bekijk alle Bekendmakingen Heerde in Heerde.

https://deheerdegids.nl/bekendmakingen/

Deel dit bericht:

Redactie Nunspeetkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nunspeetkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nunspeet.

Gerelateerde berichten