Vacature Administratief intercedent

Administratief intercedent in Heerde

Administratief intercedent met een dienstverlenend karakter en bij voorkeur met kennis van Afas!

Jouw baan als Administratief intercedent in Heerde

Ja, ook een uitzendbureau zelf heeft wel eens een nieuwe collega nodig. Kom jij ons team versterken? We zoeken namelijk een administratief intercedent voor onze vestiging in Heerde. Wij zoeken een organisatietalent en een meedenker. Voor deze functie is het belangrijk dat je kennis hebt van de wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche en bij voorkeur al ervaring hebt met Afas.

In deze specifieke functie zoeken wij een administratief medewerker die de vestiging in Heerde ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden. Dit betekent dat je in deze functie van de hoed en de rand weet wat er speelt op de vestiging. Administratie talent is je ‘middle name’ en je houdt ervan je te verdiepen in diverse vraagstukken als het gaat om arbeidsrecht en de vestiging te ondersteunen in bijvoorbeeld het maken van contracten, plaatsingen en overige administratieve taken. Daarnaast lever je ook een actieve bijdrage bij het maken van de perfecte matches voor de werkzoekenden en onze klanten.

Voor deze functie is het belangrijk dat je snel kan schakelen en erg dienstverlenend bent in gesteld.

Voor wat, hoort wat

Werken als administratief intercedent doen je uiteraard niet alleen. We werken lekker praktisch samen, met korte lijntjes en met beide benen op de grond. Dat is soms flink aanpakken, met op zijn tijd een lolletje! Wat bieden wij:

 • Een salaris tussen de € 2.300,- en € 3.000,- afhankelijk van ervaring;
 • Een bonusregeling en winstuitkering van 2%;
 • Collectief pensioen, 25 vakantiedagen en een ‘weinig’ ziek bonus, uitgekeerd in extra vakantiedagen;
 • Veel opleiding,- en ontwikkelingsmogelijkheden om door te groeien;
 • De kans om een prachtig netwerk op te bouwen in jouw regio;
 • Een prettige werksfeer en gezellige uitjes;
 • Hele fijne collega's en de leukste klanten! 

Jouw werkplek als Administratief intercedent in Heerde

We geloven dat gelukkige werknemers beter presteren. Dat geldt voor onze uitzendkrachten, maar ook voor onze eigen mensen. Daarom werk je bij ons in een echt platte organisatie met super veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Get Work is een hecht team waar prestatie en plezier hand in hand gaan. In alles wat we doen, gaan we voor echt persoonlijk contact. Met onze klanten, uitzendkrachten en met elkaar. Voor onze klanten en uitzendkrachten gaan we door het vuur en maken we mogelijk wat onmogelijk lijkt. Zo maken we onze ambities waar en groeien we elk jaar. Oh ja, we zijn best wel nuchter. Gewoon samen aanpakken en doen wat je beloofd.

Dit breng je mee

Voor deze vacature van administratief intercedent in Heerde zoeken we allround collega met bij voorkeur de volgende capaciteiten: 

 • Een groot organiserend vermogen en je bent erg dienstverlenend ingesteld;
 • Oog voor structuur en organisatie;
 • Gevoel voor de balans tussen opdrachtgever, kandidaat en Get Work;
 • Goede administratieve vaardigheden, kennis van arbeidsrecht;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
 • Kennis van Afas is een grote pré! 
 • Een (t)huis in Heerde, Epe, Apeldoorn, Vaassen, Hattem of in de nabije omgeving.

Sta je al te springen? Dan zie we je reactie graag tegemoet!

Ben je enthousiast geworden over deze functie, dan zien wij graag je sollicitatie, motivatie en cv tegemoet! Reageer op de deze vacature! Online solliciteren op deze vacature van administratief intercedent bij Get Work zó gedaan. Je klikt op de oranje button "solliciteer direct" en upload je CV. Natuurlijk schrijf je ook een stukje over jouw motivatie. Als dit jouw baan is, zal je dat in de toekomst namelijk ook veel doen voor andere mensen. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet! Wil je eerst meer weten? Bel of app gerust met Barbera 06-38761737 of mail bbonhof@getwork.nl.Functie:Administratief intercedent
Startdatum:10-03-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3000
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work BV via heerde@getwork.nl of 31884389610. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/vacature/48836/administratief-intercedent.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Heerde
 2. Administratief intercedent Get Work BV 10-03-2023

Bekijk ook andere vacatures