Vacature Calculator / Werkvoorbereider

Calculator / Werkvoorbereider in Heerde

Zonder jou geen succesvolle (nieuw)bouwprojecten. Want als calculator en werkvoorbereider sta jij aan de basis van een goed eindresultaat.

Jouw baan als Calculator werkvoorbereider in Epe.

Voor deze vacature in Epe zoeken we uiteraard iemand die goed kan communiceren. Want jij begrijpt de vragen van opdrachtgevers, anticipeert daarop en denkt vooruit. Je zorgt voor nauwkeurig berekende begrotingen en voorziet de voorgestelde aanpak van technisch advies. Kan deze opdrachtgever in de particuliere sector op jou als calculator werkvoorbereider rekenen?

Voor wat, hoort wat

Dicht bij huis werken, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work. Zodra jij start in de baan van calculator werkvoorbereider in Epe kan je dan ook rekenen op:

 • Een baan voor 40 uur in de week;
 • Loon volgens de cao bouw;
 • Bij goed functioneren een vaste aanstelling bij dit mooie bedrijf;
 • Veel doorgroeimogelijkheden;
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • Pensioenopbouw na 8 gewerkte weken (boven de 21 jaar).

Jouw werkplek als Calculator werkvoorbereider in Epe

Dit bedrijf in Epe is specialist in de bouw en verbouw van woningen. Het is de plek waar jij als calculator werkvoorbereider de handen uit de mouwen kan steken. 

Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de calculator werkvoorbereider bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

Dit breng je mee

Heb jij het in je om als calculator werkvoorbereider in Epe aan het werk te gaan? Dit heb je nodig:

 • MBO-4 bouwkunde;
 • Kennis van AutoCAD;
 • Ervaring in de bouw is niet noodzakelijk, maar wel in je voordeel;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Een (t)huis in Epe of in de omgeving van Epe, bijvoorbeeld in Heerde, Vaassen, Zwolle  of Apeldoorn.

Wil jij graag aan de slag als calculator werkvoorbereider en wil je graag werken in een informele omgeving? Solliciteren als calculator werkvoorbereider doe je met 1 klik op de oranje knop. Een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work kan natuurlijk ook. Bel snel: 088-4389610, mail heerde@getwork.nl of WhatsApp 06-13394935.Functie:Werkvoorbereider
Startdatum:09-03-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2700
Uren per week:31 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work BV via heerde@getwork.nl of 31884389610. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/vacature/48832/calculator-werkvoorbereider.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Heerde
 2. Calculator / Werkvoorbereider Get Work BV 09-03-2023

Bekijk ook andere vacatures