Vacature Chauffeur CE €3200 stukgoed

Chauffeur CE €3200 stukgoed in Heerde

Ben je op zoek naar een baan in de transportsector die veel afwisseling biedt? Wolfram Chain heeft dringend een vrachtwagenchauffeur nodig die momenteel in het bezit is van zijn ADR-basispapieren of deze graag wil ontvangen. Je verdient elke maand minimaal € 3200!Dit bedrijf biedt een scala aan verschillende taken voor zijn chauffeurs. Van het brengen van een levering van papier naar een gerechtsgebouw tot het brengen van een zending verf naar een groothandel. Het bedrijf is zeer ondersteunend en doet er alles aan om het werk zo comfortabel en lonend mogelijk te maken. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe uitdaging met grenzeloze mogelijkheden? Wacht niet langer en solliciteer nu!

Functie:Chauffeur CE €3200 stukgoed
Startdatum:20-02-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain N.V. via zwolle@wolframchain.nl of 038 202 3030. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Heerde
  2. Chauffeur CE €3200 stukgoed Wolfram Chain N.V. 20-02-2023

Bekijk ook andere vacatures