GEMEENTEBLADBuiten behandeling laten aanvraag omgevingsvergunning Oldekampshof 1 in Heerde: het bouwen van twee padelbanen en vier lichtmasten en het aanbrengen van een aardenwal

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Het college van Heerde maakt bekend dat zij de aanvraag omgevingsvergunning voor het bouwen van twee padelbanen en vier lichtmasten en het aanbrengen van een aardenwal op het perceel Oldekampshof 1 in Heerde buiten behandeling heeft gelaten (verzenddatum: 3 februari 2023).Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar .

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nunspeet. Bekijk alle Bekendmakingen Heerde in Heerde.

https://deheerdegids.nl/bekendmakingen/

Deel dit bericht:

Redactie Nunspeetkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nunspeetkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nunspeet.

Gerelateerde berichten