GEMEENTEBLADWeigering omgevingsvergunning Dorpsstraat 31 in Heerde: het kappen van een conifeer en drie eiken

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleidNatuur en milieu | Organisatie en beleid

Het college van Heerde maakt bekend dat zij op 23 januari 2022 een omgevingsvergunning heeft geweigerd voor het kappen van een conifeer en drie eiken op het perceel Dorpsstraat 31 in Heerde (verzenddatum: 26 januari 2023).Bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken. Wij bekijken de zaak dan opnieuw. Wij moeten uw bezwaarschrift binnen zes weken hebben na de verzenddatum op deze brief. In het bezwaarschrift staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: www.heerde.nl/bezwaar.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Nunspeet. Bekijk alle Bekendmakingen Heerde in Heerde.

https://deheerdegids.nl/bekendmakingen/

Deel dit bericht:

Redactie Nunspeetkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Nunspeetkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Nunspeet.

Gerelateerde berichten