Vacature Intercedent

Intercedent in Heerde

Geloof jij erin dat je het verschil kan maken door jouw gedrevenheid en expertise als arbeidsexpert? Weet jij hoe je de ideale match maakt voor zowel opdrachtgever als kandidaat? In dat geval is de functie van intercedent een prachtige nieuwe uitdaging voor jou!

Jouw baan als Intercedent in Heerde

Wij zijn op zoek naar een collega met een groot inlevingsvermogen. Je maakt gemakkelijk contact met andere mensen; of dat nou een kandidaat is die binnenloopt, of de directeur van een groot bedrijf die personeel zoekt. Je kan goed verbanden leggen; welke eigenschappen horen bij welk vakgebied en wie past daar het beste bij?

Je bent als intercedent continue bezig om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en werkzoekende. Doordat je de bedrijven uit je portefeuille goed kent en je uitzendkrachten veel spreekt weet je precies wie er past bij welke organisatie. Je bent een sparringpartner voor je klanten en begeleidt nieuwe werknemers naar hun werkplek en blijft hun vaste aanspreekpunt.

Voor wat, hoort wat

Bij Get Work geloven wij dat gelukkige werknemers beter presteren. Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit geluk. Voor deze vacature intercedent in Heerde zien de arbeidsvoorwaarden er als volgt uit: 

 • een salaris tussen de € 2.300,- en € 3.000,- afhankelijk van ervaring;
 • een bonusregeling en winstuitkering van 2%;
 • collectief pensioen, 25 vakantiedagen en een ‘weinig’ ziek bonus, uitgekeerd in extra vakantiedagen;
 • veel opleiding,- en ontwikkelingsmogelijkheden om door te groeien;
 • de kans om een prachtig netwerk op te bouwen in jouw regio;
 • een prettige werksfeer en gezellige uitjes;

Jouw werkplek als Intercedent in Heerde

Get Work is een hecht team waar prestatie en plezier hand in hand gaan. We hebben 5 vestigingen in het midden van het land en zijn flink aan het groeien. Onze aanpak is persoonlijk en laagdrempelig. Dat heeft er ook voor gezorgd dat Get Work zo groot is geworden en alleen nog maar verder groeit. Ons kantoor is midden in het centrum en wij zijn daardoor zichtbaar voor iedereen en goed bereikbaar. We zijn altijd in voor gezelligheid, successen worden gevierd en de vrijdagmiddagborrel wordt ook nooit overgeslagen.

Dit breng je mee

Zie jij een baan als intercedent wel zitten? En ben jij woonachtig in de omgeving van Heerde? Check dan gauw of je onderstaande punten kan aanvinken:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • jij bent fulltime beschikbaar;
 • passie voor commercie;
 • een goede dosis aan doorzettingsvermogen;
 • verantwoordelijkheidsgevoel en initiatief;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal;
 • een (t)huis in Heerde, Epe, Apeldoorn, Vaassen, Nunspeet of in de nabije omgeving.

Online solliciteren op deze vacature Intercedent bij Get Work zó gedaan. Je klikt op de oranje button "solliciteer direct" en upload je CV. Natuurlijk schrijf je ook een stukje over jouw motivatie. Als dit jouw baan is, zal je dat in de toekomst namelijk ook veel doen voor andere mensen. We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet! Wil je eerst meer weten? Bel of app gerust met Barbera 06-38761737 of mail bbonhof@getwork.nl.Functie:Intercedent
Startdatum:10-03-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via heerde@getwork.nl of 31884389610. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/vacature/48402/intercedent.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Heerde
 2. Intercedent Get Work B.V. 10-03-2023

Bekijk ook andere vacatures