Vacature Orderpicker

Orderpicker in Wapenveld

Hé harde werker! Sta jij je mouwen al op te stropen voor jouw nieuwe baan als fulltime orderpicker in Wapenveld? Dat is mooi, want jij kunt meteen aan de slag.

Jouw baan als Orderpicker in Wapenveld

Wij zijn op zoek naar een orderpicker bij een mooie organisatie in Wapenveld. Jij bent verantwoordelijk voor het zelfstandig picken van de orders, dit doe je samen met jouw handscanner. Daarnaast ben je ook in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Met jouw portofoon heb je dagelijks veel contact met je collega's. Een goede samenwerking met je collega’s is dus heel belangrijk!

Voor wat, hoort wat

Dichtbij huis werken, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work. Zodra jij start in de baan van orderpicker in Wapenveld kan je dan ook rekenen op:

 • een leuke fulltime baan;
 • een passend salaris, met een maximum van € 12,73 bruto p/uur in deze functie;
 • doorgroei mogelijkheden bespreekbaar;
 • een gezellig team waar je in komt te werken;
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;
 • pensioenopbouw na 8 gewerkte weken (boven de 21 jaar).

Jouw werkplek als Orderpicker in Wapenveld

Dit leuke informele bedrijf in Wapenveld biedt jou een werkplek bij een internationale organisatie, waar het allemaal heel informeel en laagdrempelig is. Als orderpicker werk je met goed materiaal waardoor je meteen goed aan de slag kunt. 

Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de orderpicker bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

Dit breng je mee

Ben jij praktisch ingesteld en kun jij wel een baan voor 40 uur in de week gebruiken? Als je aan de onderstaande punten voor deze baan als orderpicker in Wapenveld voldoet ben jij zonder twijfel geschikt. Jij hebt namelijk ook:

 • de drive om zelfstandig, gedisciplineerd en netjes te werken;
 • in het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
 • niet bang bent voor stress en proactief werkt; 
 • in een goede lichamelijke conditie verkeert;
 • een (t)huis in Wapenveld hebt of in de omgeving van Wapenveld, bijvoorbeeld in Zwolle, Hattem, Heerde of Epe.

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature orderpicker in Wapenveld is zó gedaan. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Bel 088-4389610 of mail heerde@getwork.nl of Whatsapp 06-13394935.

Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.Functie:Orderpicker
Startdatum:10-03-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2300
Uren per week:39 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via heerde@getwork.nl of 31884389610. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/vacature/48231/orderpicker.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Heerde
 2. Orderpicker Get Work B.V. 10-03-2023

Bekijk ook andere vacatures