Vacature Tweede Bedrijfswagenmonteur | Garagebedrijf Pals

Tweede Bedrijfswagenmonteur | Garagebedrijf Pals in Heerde

Garagebedrijf Pals

Vind jij het leuk om te sleutelen aan vrachtwagens? Ben jij een kei in het repareren van schades in plaats van het vervangen van onderdelen? Krijg je er een kick van om samen de klus te klaren? Dan is Garagebedrijf Pals op zoek naar jou!

Wat jij als veelzijdige tweede bedrijfswagenmonteur bij ons gaat doen?

Het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan trucks en getrokken materieel, stellen van diagnoses en verrichten van de hieruit voortvloeiende werkzaamheden, het oplossen van storingen, sleutelen én klantcontact. Jij vindt het leuk dit samen met je collega's voor elkaar te boksen!

We zoeken een tweede bedrijfswagenmonteur, die:

 • passie heeft voor vrachtwagens,
 • een relevante opleiding heeft, bijvoorbeeld tweede bedrijfsautotechnicus of een diploma autotechniek / motorvoertuigentechniek minimaal op niveau 2;
 • APK 1-bevoegd is een pré;
 • rijbewijs C (pré);

Wat we jou bieden?

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je mag deelnemen aan een uitgebreid scholingsprogramma van DAF;
 • Je hebt de mogelijkheid om door te groeien naar eerste monteur;
 • Je hebt de mogelijkheid om het C-rijbewijs te halen;

Over Garagebedrijf Pals

Het werken bij Garagebedrijf Pals is zeer gevarieerd. We helpen klanten die trucks van DAF, GINAF, Tatra en diverse andere merken bezitten. We doen reparaties, onderhoud, revisie en lossen storingen op aan het volledige wagenpark. Je komt te werken in een werkplaats waar service naar onze klanten het belangrijkste speerpunt is. We zijn letterlijk een partner in mobiliteit! Als je bij ons werkt, is geen dag hetzelfde. Geen repeterende werkzaamheden, maar werken en ontwikkelen als all-round monteur.

We zijn een organisatie met korte lijnen waar mensen werken die gek zijn van hun vak en een brede interesse hebben in verbrandingsmotoren, elektronica en/of mechatronica. We waarderen het enorm wanneer je jouw creativiteit en eigen inbreng laat zien om een goed resultaat te bereiken. We verwachten een zelfstandige instelling van je. Tegelijkertijd vinden we samenwerken en collegialiteit ook enorm belangrijk. Daar zijn onze klanten bij gebaat. Bij ons is uiteraard ook ruimte voor ontspanning. Naast hard werken, maken we ook plezier. Zo hebben we bijvoorbeeld een gezamenlijke vrijdagmiddagborrel.

We vinden het belangrijk dat jij op je plek zit, plezier in je werk hebt en dat jij jezelf bij ons verder kunt ontwikkelen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden we een uitgebreid scholingsprogramma in samenwerking met DAF. Wij willen je helpen door te stromen naar de functie van eerste monteur. We kijken samen op welke vlakken je je nog verder moet en kunt ontwikkelen en begeleiden je naar die stap. Heb je je C-rijbewijs nog niet? Die mag je op onze kosten halen. Jouw salaris is afhankelijk van niveau en ervaring. Jouw werktijden zijn voornamelijk overdag. Naast deze dagdiensten werk je één keer per week een avond en om de vijf weken heb je weekeinddienst, waarbij je in ieder geval de op de zaterdagochtend werkt.

In deze functie kun je fulltime aan de slag. Wil je liever iets minder werken? Dat kan natuurlijk ook.

Interesse?

Kijk op www.pals.nl voor meer informatie of bel met Jaap Zitman via om alvast kennis te maken of je vragen te stellen.

Stuur een mail naar of vul hieronder je contactgegevens in, voeg je CV (als .PDFPDF of .JPGJPG) toe en klik op verzenden. We nemen snel contact met je op.

Nieuws

 • DAF XG+ 530 FT voor Bredenoord Apeldoorn
 • DAF CF 480 FAD afgeleverd bij Transportbedrijf in Heerde
 • DAF XF 480 voor Van Den Bogerd Transportgroep
 • DAF XF 480 voor Loonbedrijf Firma Ten Voorde in Terwolde
 • DAF CF 340 FA voor Van Norel Bouwgroep


Functie:2e bedrijfswagenmonteur garagebedrijf pals
Startdatum:13-03-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Garagebedrijf Pals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Heerde
 2. Tweede Bedrijfswagenmonteur | Garagebedrijf Pals Garagebedrijf Pals 13-03-2023

Bekijk ook andere vacatures