Vacature (Junior) Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud Zwembaden

(Junior) Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud Zwembaden in Nunspeet

(Junior) Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud Zwembaden

Service & Technisch Beheer

Als (junior) werkvoorbereider of heb jij een belangrijke faciliterende rol in het beheer en onderhoud van zo'n 40 locaties. Dit doe je binnen een organisatie waar we alle technieken onder één dak hebben en waar volop kansen liggen om door te groeien.

Dit ga je doen
Samen met jouw collega's binnen het contractteam ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van gebouwgebonden- en waterbehandelingsinstallaties. Specifiek gaat het om zwembadlocaties , scholen en gemeentehuizen in Midden-Nederland. Van calamiteiten tot technisch onderhoud; op een gemiddelde werkdag komt er heel wat voorbij. Dit zorgt voor de nodige dynamiek. Als werkvoorbereider heb je een coördinerende en faciliterende rol en bouw jij een warme relatie op met klanten. Je schakelt dagelijks met uitvoerende collega's in de buitendienst, de centrale planner en de contractbeheerder waarmee je intensief samenwerkt. Verder houd jij je bezig met:

 • beoordelen van de storingsmeldingen en het bewaken van de voortgang en afronding van storingsoplossing;
 • plannen, voorbereiden en bewaken van de uit te voeren werkzaamheden volgens de onderhoudsplanning of de gevraagde servicewerkzaamheden;
 • bestellen van materialen voor de realisatie van de uit te voeren service- en onderhoud werkzaamheden;
 • bijhouden van de contractadministratie, verstrekken en afhandelen van werkbonnen en het opstellen van klantrapportages;
 • in contact zijn met klanten en ze faciliteren en adviseren;
 • ondersteunen bij de aansturing en begeleiding van de buitendienst en projectleveranciers.

Waar we het voor doen, is comfort, veiligheid en plezier voor de eindgebruikers en grip op onderhoudsbudgetten en prestatieafspraken als partner in exploitatie voor onze opdrachtgevers. Zo verzorgen wij met trots het onderhoud voor onder andere sportcentrum De Beeck .


Dit breng je mee
Al onze collega's verschillen. Bij ons werken voetbalfanaten, hardlopers, wielrenners, klussers, computer freaks, watersporters, skiërs, dierenliefhebbers, vliegtuigspotters en muzikanten. Wat wij gemeen hebben: we tonen eigenaarschap in ons werk, willen vooroplopen als het gaat om expertise, zijn kritisch op ons eigen werk en dat van anderen en werken graag samen om het beste resultaat te bereiken. Herkenbaar? Je bent welkom binnen Hellebrekers!

Daarnaast zien we voor deze functie graag iemand met een scherp oog voor detail. Jij hebt of zoekt de oplossing voor elk probleem en weet wie je moet hebben om het antwoord te vinden. Je hebt een actieve houding in het oppakken van werkzaamheden en zoekt graag de samenwerking met anderen op. Zowel intern als extern laat jij van je horen en toon je betrokkenheid bij de organisatie én het vak. Verder heb jij:

 • affiniteit met techniek;
 • het liefst ervaring met het beheer en onderhoud van gebouwinstallaties;
 • ervaring met projectadministraties.

Herken jij je zelf in bovenstaand profiel maar sluit je opleiding of ervaring niet helemaal aan? Ook dan komen we graag met je in contact!

Waar ga je werken?
Als (junior) werkvoorbereider ben jij onderdeel van het team Service & Technisch Beheer en werk je vanuit ons moderne hoofkantoor in Nunspeet. Het contractteam 2 bestaat uit twee werkvoorbereiders, een contract coördinator en contractbeheerder. De sfeer binnen het team kun je het beste omschrijven als familiair. De onderlinge betrokkenheid is groot en alles draait naast resultaatgerichtheid om werkplezier en respect. De lijnen zijn kort en de onderlinge samenwerking is goed. En ook buiten werktijd weten we elkaar te vinden tijdens een sportevenement, barbecue, darttoernooi, pubquiz en jaarlijkse skitrip.

Omdat jij ertoe doet…
Kun je als (junior) werkvoorbereider op basis van een 32- of 40-urige werkweek rekenen op:

 • unieke en uitdagende technische opdrachten binnen een organisatie waar jij er echt toe doet;
 • een goed salaris dat we afstemmen op jouw opleiding, kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en daarbovenop 13 adv-dagen;
 • om te beginnen een tijdelijke overeenkomst voor 12 maanden die we graag omzetten naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd;
 • een prettige familiare werksfeer en een fijn team met positieve en betrokken collega's;
 • een pensioenregeling via PMT;
 • een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer;
 • de mogelijkheid om je rijbewijs te halen op kosten van Hellebrekers;
 • de mogelijkheid tot collectieve ziektekostenverzekering;
 • volop ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden om te groeien op professioneel en persoonlijk gebied;
 • de keuze om jouw collega's buiten het werk om beter te leren kennen tijdens de jaarlijkse barbecue, zomerfeest, kerstborrel, pubquiz, sportevenementen, darttoernooi en skitrip;
 • gezellige vrijdagmiddagborrels om het weekend in te luiden.

Hellebrekers, jouw tweede thuis?
Enthousiast over de functie van (junior) werkvoorbereider? Wacht dan niet langer en reageer meteen. Wil je eerst meer weten over de vacature of over Hellebrekers? Neem contact op met Sanne Dijkstra, via .


tel:


Het eerste contact

We nemen telefonisch contact met je op om jou te leren kennen en om het eerste gesprek in te plannen.Functie:werkvoorbereider beheer onderhoud zwembaden
Startdatum:04-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hellebrekers Technieken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. (Junior) Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud Zwembaden Hellebrekers Technieken 04-04-2024

Bekijk ook andere vacatures