12-12-2022 - Stikstofrechten moeten terug naar de Veluwe

12-12-2022 - Stikstofrechten moeten terug naar de Veluwe

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Nunspeet en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Gemeente Hattem heeft het volgende bericht gedeeld op 2022-01-12 10:38:00:  Hattem - Verbazing, verwondering, ongeloof”, zijn de woorden die burgemeester Jan Willem Wiggers van Heerde uitspreekt over de laatste ontwikkelingen rondom Lelystad Airport. Op de Noord-Veluwe zijn we zoekende naar stikstofruimte om huizen te bouwen, bedrijfsvestigingen mogelijk te maken en boeren te helpen. Vervolgens gaat de Schiphol Group zonder overleg Veluwse bedrijven opkopen om zo aan de voor hen benodigde ruimte te komen. Terwijl wij die ruimte voor onze samenleving hier al dringend nodig hebben. Ik roep het kabinet op om ervoor te zorgen dat deze rechten weer terugkeren in de gebieden waar ze zijn weggekocht.”....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Gemeente Hattem.

Deel dit bericht:

Redactie Nunspeetkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Nunspeetkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. 12-12-2022 – Stikstofrechten moeten terug naar de Veluwe

Nog meer externe nieuwsberichten