Vacature Accountantscontrole

Accountantscontrole in Harderwijk

Accountantscontrole

Accountantscontrole van de jaarrekening van een onderneming of instelling is wettelijk verplicht als aan bepaalde criteria met betrekking tot omzet, balanstotaal en aantal werknemers wordt voldaan. Bij de accountantscontrole van de jaarrekening verschaft een accountant meer zekerheid omtrent de getrouwheid van de samenstelling van het vermogen. Bij een accountantscontrole wordt een hogere mate van zekerheid verschaft dan bij bijvoorbeeld een samenstellingsopdracht.

De controle van een jaarrekening onderscheidt zich ten opzichte van het samenstellen van een jaarrekening dat bij een accountantscontrole werkzaamheden worden uitgevoerd omtrent de interne beheersing van de processen, werking van de administratieve organisatie en beheersing van risico's. Er is een onderscheid in wettelijke controle opdrachten en vrijwillige controle opdrachten. ADW Accountants heeft er bewust voor gekozen om geen AFM vergunning aan te vragen en verricht wettelijke controles in samenwerking met in audit gespecialiseerd partners.

Wij stellen dan doorgaans de jaarrekening samen, ondersteunen in de dossiervorming en stellen balansspecificaties en overige aansluitingen op ten behoeve van de controlerende partners waarmee wij al meer dan 20 jaar op deze wijze samenwerken. De ervaring heeft inmiddels uitgewezen dat de jaarrekeningcontroles op deze wijze zeer efficiënt verlopen.

Heeft u interesse, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.Functie:accountantscontrole
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ADW Accountants via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Accountantscontrole ADW Accountants 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures