Vacature Assistent Opperman

Assistent Opperman in Nunspeet

Jij komt 's ochtends aan bij onze opdrachtgever. Eerst even snel een bak koffie pakken en je stapt samen met je collega's in de bus op weg naar de locatie. Niet alleen de locatie, maar ook de opdracht is elke keer weer anders. Saai wordt het dan ook nooit. Eenmaal op locatie ben jij als assistent   Opperman echt onmisbaar. Jij bent namelijk degene die ervoor zorgt dat de jouw collega Stratenmaker continu kan doorwerken. Het grondwerk en het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden komt allemaal op jouw bordje terecht. Jij bent dan ook een aanpakker, jij bent fysiek sterk en jij bent niet bang om je handen vies te maken. Mede door jouw harde werken gedurende de dag, ligt het straatwerk er aan het eind van de dag in. Hupsakee! Nog even alles opruimen, zodat de locatie weer netjes wordt achtergelaten. De bus inladen en jullie kunnen weer op weg naar huis. Heb jij ervaring in een soortgelijke functie. Super fijn, maar zeker geen must. Jouw collega helpt jou graag, zodat jij op den duur een ervaren Opperman bent. Enthousiast geworden? We komen graag met jou in contact. Bespreken we samen jouw mogelijkheden als junior Opperman.

Wanneer jij voldoet aan het onderstaande lijstje ben jij dé geschikte kandidaat voor deze baan. Jij hebt:

 • al enige ervaring als opperman of jij bent onwijs gemotiveerd om het vak te leren;
 • een echte doener, jij bent fysiek sterk;
 • je werkt secuur en neemt veiligheid serieus;
 • misschien al in bezit van een certificaat VCA. Dan is dit zeker mooi meegenomen;
 • een (t)huis in Nunspeet of in de omgeving van Nunspeet. Denk bijvoorbeeld aan 't Harde, Doornspijk, Oldebroek, Vierhouten, Heerde, Wezep of Elburg.

Hard werken wordt beloond. Als jij je inzet als junior Opperman voor onze opdrachtgever in de omgeving van Nunspeet, biedt Get Work jou:

 • een passend salaris volgens CAO (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring);
 • een fulltime baan voor een langere tijd;
 • bij goed functioneren is er een mogelijkheid om de samenwerking voort te zetten;
 • 16 verlofuren per maand o.b.v. een fulltime werkweek, 8,33% vakantietoeslag én Adv-dagen;
 • per direct pensioenopbouw (boven de 18 jaar).

Zie jij jezelf als werken als junior Opperman bij onze relatie in de omgeving van Nunspeet? Online solliciteren is zo gedaan en kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken uit naar jouw reactie!Functie:Opperman stratenmaker,
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 2750
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Assistent Opperman Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures