Vacature Banqueting Medewerker

Banqueting Medewerker in Putten

Banqueting Medewerker

Putten

Vast, Tijdelijk

Food & Beverage

>10 jaar, 5-10 jaar, 0-2 jaar, 2-5 jaar

4 - 38 uur

Als banqueting medewerker zorg jij dat het onze gasten aan niets onbreekt: tijdens ontbijt, lunch en het diner maar ook op het terras en onze vergaderruimtes. Met jou in het team staat alles binnen no time klaar voor onze gasten. Dat geldt ook voor de meetingrooms. Jij zet alles in de gewenste opstelling en zorgt ervoor dat het eten en drinken op orde is. Die spierballen gebruik je ook om alles klaar te zetten voor een meeting, congres of evenement. Dat doe je heel precies en zo geef jij aandacht met impact.

Aandacht met impact, ook voor jou:

 • Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega's, maar ook de organisatie razendsnel kennen.

 • Gratis overnachting, inclusief ontbijt bij een Postillion Hotel naar keuze!
 • Je krijgt van ons een opleidingsbudget.

 • Je mag van ons voordelig sporten. Bij Postillion combineren we hard werken met ontspanning.

 • Je krijgt toegang tot de Postillion Medewerker app. In die app vind je alle informatie die je nodig hebt. Van het rooster tot je loonstrook. En je kan er challenges aangaan met je collega's. Op de sportschool bijvoorbeeld, waar je bij ons dus flinke korting op krijgt.

 • Heb je een studieschuld? Bovenop je salaris krijg je € 2,50 per gewerkt uur om je studieschuld af te lossen!

Dit is wie jij bent:

 • Een vrolijke aanpakker en behulpzaam voor gasten en collega's.

 • Iemand met oog voor detail. Jij ziet razendsnel waar jij onze gasten blij mee kunt maken en wat er aangevuld moet worden.

 • Je zit vol goede ideeën en bent niet bang om die te delen.

 • Je houdt niet van stilzitten. Je bent de hele dag in touw en jouw stappenteller komt nooit onder de 10.000 uit.Functie:medewerker banqueting
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Postillion Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Banqueting Medewerker Postillion Hotels 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures