Vacature Begeleider

Begeleider in Nunspeet

Begeleider Stationslaan Nunspeet

Voor locatie Stationslaan in Nunspeet zoeken wij een Begeleider voor 18 uur per week. In overleg zijn meer uren mogelijk.
Ga jij de uitdaging aan om als begeleider onze bewoners te ondersteunen op eigen benen te staan? Wij bieden je een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is!
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Daarom zorgen wij voor:

 • de ruimte om met je team zelforganiserend te werken;
 • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2393,- en maximaal € 3360,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid zetten we die graag om naar onbepaalde tijd;
 • volop ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van jouw talenten, je werkt mee aan projecten en activiteiten;
 • faciliteiten om goed in je vel te zitten. Van opvangteam en leefstijlchecks tot timemanagement, trainingen en coaching, kies wat je nodig hebt;
 • korting op uitjes en een interessante laptop- en fietsregeling.

Jouw werkplek
Als begeleider (L)VB kom je te werken in een gedreven en enthousiast jong team. Het appartementencomplex Stationslaan ligt op een levendige plek in het centrum van Nunspeet. Locatie Stationslaan is goed bereikbaar per fiets, auto of OV. Je kunt gratis parkeren in de parkeergarage.
Op deze locatie wonen 18 mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Iedereen heeft een eigen appartement. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 steunpunten en boven bevindt zich de huiskamer waar 6 bewoners aansluiten. In het team van de huiskamer is een vacature. Team huiskamer bestaat uit 4 personen.
Daarnaast werk je nauw samen met de collega's van het team steunpunt. De bewoners variëren in leeftijd tussen de 20 en 60 jaar. De problematiek binnen de locatie is divers. Zo hebben bewoners naast hun verstandelijke beperking bijvoorbeeld (lichte) gedragsproblematiek, autisme of syndroom van down.
Doordat een aantal bewoners erg mondig zijn ontstaat er regelmatig interactie in de groep. Dit vraagt van jou de nodige ondersteuning en duidelijkheid
Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de bewoners helpt om de wereld om hen heen te begrijpen en het beste uit zichzelf te halen. Goede zorg en begeleiding betekent voor iedere bewoner net even wat anders.
Jouw uitdaging
Elke werkdag is anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de bewoners, jij betekent écht iets voor ze.

 • Je helpt mensen met een (lichte) verstandelijke beperking bij het maken van hun eigen keuzes
 • Je helpt ze zelfstandig te zijn en doet dit samen met familie en vrienden
 • Samen met hen geef jij de dag betekenis, creëer je kleine geluksmomenten en geef je hun de ruimte om trots op zichzelf te zijn

Zelf keuzes kunnen maken, je eigen brood kunnen verdienen, zelfstandig je leven kunnen leiden, het zijn dingen die het geluk van een mens in hoge mate bepalen. Als begeleider (L)VB ondersteun je de bewoners bij het op eigen benen staan, zoals bij het huishouden, persoonlijke verzorging, omgang met familie en vrienden en koken. Je zorgt voor warmte, gezelligheid en een goede sfeer in huis.
Over jou
Je staat stevig in je schoenen en doet wat je belooft. Je vindt het een uitdaging om vaak zelfstandig op de groep te staan, waarbij contactmomenten met collega's voornamelijk tijdens de overdracht en het werkoverleg zijn. Samen met het team en de bewoners creëer je een plezierige en veilige leefomgeving. Je kunt goed omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen en denkt in mogelijkheden. Je werkt in een team, maar veel zelfstandig. Dit vraagt van jou een goede communicatie, flexibiliteit, eenduidigheid en afstemming met je collega's. Anderen omschrijven jou als een positief en stabiel persoon. Je gaat proactief te werk, toont lef en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Mensen voelen zich snel op hun gemak in jouw bijzijn, zowel cliënt, familie als collega's.
Je hebt:

 • een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 op het gebied van Zorg en Welzijn;
 • interesse in of ervaring met het werken met cliënten met een licht verstandelijke beperking;
 • affiniteit met zelforganisatie en regelarme zorg.

Je werkt in onregelmatige diensten en ziet in elke dag-, avond,- weekend,- en slaapdienst een kans om er te zijn en iets te betekenen voor de cliënt.

Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit uiterlijk zaterdag 1 juni 2024 . Het vacaturenummer is 4975.
Bel dan met Kim Overgoor (coördinerend begeleider) op telefoonnummer of met () op telefoonnummer (ma, di, do).
We heten je van harte welkom bij Philadelphia om wie je bent. We zijn nieuwsgierig naar jouw kijk op het leven. Want juist alle verschillende perspectieven, achtergronden, geaardheden en inzichten samen maken dat we cliënten optimaal kunnen ondersteunen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Begeleider Stationslaan Nunspeet

Adres

Stationslaan, Nunspeet


14 - 19 uren, Uren in overleg, 20 - 25 uren

mbo niveau 3, mbo niveau 4

FWG 35 (min € 2393,- en max € 3360,-)

Sluitingsdatum 1 juni 2024

Vacaturenummer: 4975


Manager Zorg & Begeleiding

Stuur WhatsApp
[javascript protected email address]

Delen

Functie:begeleider
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2393 – 3360
Uren per week:20 – 25

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Begeleider Philadelphia Zorg 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures