Vacature Begeleider

Begeleider in Nunspeet


Jouw uitdaging
Als begeleider kom je te werken in een gedreven, betrokken en enthousiast team. Zowel in het groot: Heel team Watersnip bestaat uit zo'n 22 collega's en er is onderling veel uitwisseling en samenwerking. Als ook in het klein: Het team van woning A bestaat uit vijf collega's. Samen met je collega's creëer je een veilige en stabiele omgeving waarin je de bewoners helpt om de wereld om hen heen te begrijpen en het beste uit zichzelf te halen. Je werkt in een team, maar in je dienst werk je zelfstandig. Tijdens de dienst kun je altijd overleggen met collega's van de andere woningen binnen de Watersnip. De bewoners gaan overdag naar dagbesteding. Elke werkdag is weer een beetje anders en heeft zijn eigen dynamiek en mooie momenten. Jij bent er voor de bewoners, jij betekent écht iets voor ze. Je hebt de nodige aandacht en het geduld om hen echt te leren kennen en om samen plezier te hebben. Samen met hen geef jij de dag betekenis, creëer je kleine geluksmomenten en geef je hun de ruimte om trots op zichzelf te zijn. Zelf keuzes kunnen maken en leven met mensen die om je geven, dat zijn de dingen die het geluk van een mens in hoge mate bepalen. Als begeleider ondersteun je de bewoners bij het maken van allerlei keuzes. En ook bij het huishouden, de persoonlijke verzorging, het eten en bij de omgang met elkaar, familie en vrienden.
Over jou
Je bent betrouwbaar in je afspraken. Daarbij vind je het een uitdaging om zelfstandig te werken en denk je in mogelijkheden. Je kunt goed omgaan met mensen en je vindt het een uitdaging om goed te leren omgaan met de groepsdynamiek die er is met verschillende mensen. Je kunt helder communiceren, je bent flexibel en vertrouwensvol in de afstemming met je collega's. Positiviteit, belangstelling in de ander, stabiliteit en een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen zijn belangrijk. Mensen voelen zich bij jou snel op hun gemak. Het is belangrijk dat de visie van Philadelphia jou aanspreekt. (zie: Een gewoon leven, een eigen leven - Philadelphia ) Verder heb je een afgeronde mbo niveau 3 of 4 opleiding op het gebied van zorg & welzijn.
Dit krijg je van ons
Bij Philadelphia halen we het beste uit elkaar. Dat doen we door samen te werken en elkaars kwaliteiten te kennen en te gebruiken. Om je werk goed te verrichten staat er een hecht team van betrokken collega's voor je klaar binnen de locatie, zodat je je verhaal kwijt kunt na een uitdagende werkdag. Om dit te kunnen doen moet je zelf ook goed in je vel zitten. Want dit werk vraagt veel van je. En kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Wij bieden jou:

  • ruimte voor eigen inbreng, waarbij je het vertrouwen krijgt om mee te werken aan projecten en activiteiten.
  • verschillende trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • een brutosalaris volgens de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2393,- en maximaal € 3360,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband van 36 uur, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden .

Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de bewoners als ambitie. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat we een klik hebben. Doe dit liefst voor vrijdag 14 juni 2024. Het vacaturenummer is 4996.
Neem dan contact op met Jeannette Evertsen (Coördinerend begeleider) via telefoonnummer of per mail: .
We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus

Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Begeleider Watersnip Nunspeet

Adres

Watersnip, 2, 8071 TS, Nunspeet


14 - 19 uren, 20 - 25 uren

mbo niveau 3, mbo niveau 4

FWG 35 (min € 2393,- en max € 3360,-)

Sluitingsdatum 14 juni 2024

Vacaturenummer: 4996

Jeannette Evertsen
Coördinerend Begeleider
[javascript protected email address]

Delen

Functie:begeleider
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2393 – 3360
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Philadelphia Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Begeleider Philadelphia Zorg 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures