Vacature Catering medewerker T Harde

Catering medewerker T Harde in t Harde

Functieomschrijving

1, 2, 3 MARS! Jij kan werken als catering medewerker op toffe defensie locaties! Werken op een toffe plek met een portie werkplezier! Wie wil dat nou niet? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
  • Lekker salaris van € 16,85 per uur!
  • Toffe werkplekken!
  • Gratis trainingen, hallo ontwikkeling!
  • Werkplezier met jouw gezellige collega's!
  • Werken wanneer het jou uitkomt!
Wie ben jij

Jij zorgt er wel voor dat iedereen wat lekkers te eten heeft! Daar wordt jij namelijk blij van. Als catering medewerker bij defensie is het ook handig als jij:

  • In de omgeving van 't Harde woont
  • Makkelijk kan reizen naar de kazernes
  • Een VOG kan aanvragen
Wat ga je doen

Wat niet? Dat is het leuke van catering medewerker zijn! Afwisselende werkzaamheden waar jij andere mensen blij mee gaat maken! Samen met jouw collega's starten jullie de keuken op. Verse salades, heerlijke broodjes en soms natuurlijk een vette snack! Wanneer de militairen binnen komen met de zin: 'Ik rammel in mijn tuig', dan weet jij wat je moet doen 😉 Die hebben trek! En gelukkig hebben jullie alles al klaar staan. Buffet aangevuld, koelkasten vol met koude dranken en de koffiemachine is ready to go! Ondertussen zorg jij ervoor dat het restaurant netjes is en blijft. Top! Daarnaast zijn er soms ook borrels of andere partijen waar jij je hand niet voor omdraait als catering medewerker!

Diensten zijn van maandag tot vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur.

Waar ga je werken

Jij gaat werken bij de kazernes van defensie in de omgeving van 't Harde. Dat is toch een toffe werkplek voor een catering medewerker! Hier vindt jij de baan met werkplezier en afwisseling!

Sollicitatie

Jij wil natuurlijk al zo snel mogelijk beginnen? Dat snap ik! Daarom spreek ik jou binnen 1 werkdag als jij op de solliciteer knop drukt! Toch nog vragen? No problemo! Bel, mail of stuur mij een whatsapp. En dan beantwoord ik al je vragen over de werkzaamheden van catering medewerker.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:catering medewerker b
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:18 – 18
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via solliciteren-hospitality@tempo-team.nl of 610799242. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Catering medewerker T Harde Tempo-Team 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures