Vacature Chauffeur

Chauffeur in Nunspeet

Werken bij NE DistriService betekent werken bij een organisatie die betrokken is bij haar personeel. Onze organisatie is plat met korte lijnen en een persoonlijke noot. Van chauffeur tot directeur en van loodsmedewerker tot planner, iedereen is belangrijk en telt mee.

medewerkers

Zetten zich bij NE DistriService in voor het beste resultaat

Werken bij NE DistriService?

VACATURE MEDEWERKERS DISTRIBUTIECENTRUM

Zoek je een afwisselende baan waarbij je samen met je collega's goederen sorteert en vrachtauto's laadt? NE DistriService is dan op zoek naar jou!

Wij zijn dé specialist in de distributie van hangende- en lange colli die schadegevoelige zijn. Voorbeelden zijn gordijnen, raamdecoratie, op maat gebogen gordijnrails, rollen stof en verlichting.
Voor onze vestiging in Nunspeet zijn wij op zoek naar:

MEDEWERKERS DISTRIBUTIECENTRUM

Parttime mogelijkheden tot maximaal 32 uur per week

Wat houdt het werk in?

Je sorteert handmatig de goederen en laadt de vrachtauto's. Het gewicht van een colli is maximaal 15 kg. Dit doe je in wisselende diensten (avond/nacht).

Wat vragen wij?

Je beschikt over goede sociale vaardigheden, hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent collegiaal en gericht op samenwerking. Omdat je in de avond en nacht werkt moet je minimaal 18 jaar zijn. Je vindt het geen probleem om tijdens je werk veel in beweging te zijn en bent daar fit genoeg voor.

Wat mag je verwachten?

Je werkt in deze baan bij een groeiend bedrijf in een open cultuur. Wij bieden je een baan waarbij je zelf aangeeft hoeveel avonden/nachten (minimaal 2) je wilt werken, met uitzicht op een vast dienstverband, prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?


Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op .

VACATURE C-CHAUFFEUR

Ben jij op zoek naar een leuke baan als chauffeur waarbij je dagelijks een wisselende route rijdt en goederen aflevert in Nederland bij woninginrichters, bouwmarkten, winkels, consumenten etc.? En beschik je daarnaast over een C rijbewijs? Neem dan contact met ons op!

Wij zijn dé specialist in de distributie van hangende- en lange colli die schadegevoelige zijn. Voorbeelden zijn gordijnen, raamdecoratie, op maat gebogen gordijnrails, rollen stof en verlichting.
Voor onze vestiging in Nunspeet zijn wij op zoek naar:

Chauffeurs

Als distributiechauffeur bij ons rijd je dagelijks (dinsdags t/m vrijdags) een route in Nederland en lever je goederen af. Je bezoekt ongeveer 55 afleveradressen per dag. Nadat je door een collega chauffeur ingewerkt ben ga je zelfstandig op pad.

Wat vragen wij?

 1. Je bent in het bezit van minimaal een rijbewijs C.
 2. Je hebt enige rijervaring.
 3. Je beschikte over verantwoordelijkheidsgevoel.
 4. Je bent klantvriendelijk en collegiaal.
 5. Je bent lichamelijk fit.

Wat mag je verwachten?

Je werkt in deze baan bij een groeiend bedrijf in een open cultuur. Wij bieden je een baan met een vast dienstverband, prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?


Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op .

VACATURE TRANSPORTPLANNER

Gedreven en proactieve Transportplanner gezocht

NE DistriService in Nunspeet is de logistieke partner voor de distributie van lange, hangende en kwetsbare goederen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Transportplanner die verantwoordelijk zal zijn voor het aannemen en verwerken van vervoersopdrachten van klanten, en het realiseren van de planning voor een deel van onze chauffeurs.

Als Planner Vervoersopdrachten speel je een cruciale rol in het efficiënt en effectief plannen van routes en het onderhouden van communicatie met zowel klanten als chauffeurs.

Verantwoordelijkheden:

 1. Het plannen van dagelijks wisselende routes, waarbij efficiëntie en klanttevredenheid centraal staan.
 2. Telefonisch contact onderhouden met klanten om vragen te beantwoorden en eventuele wijzigingen in de planning door te voeren.
 3. Inlezen van orders in ons systeem en zorgen voor een correcte verwerking.
 4. Dagelijkse telefonische ondersteuning bieden aan chauffeurs om eventuele problemen op te lossen en te zorgen voor een soepele uitvoering van de opdrachten.
 5. Het inroosteren van chauffeurs op basis van beschikbaarheid en vereisten van de opdrachten.
 6. Zorgdragen voor een sluitende werkoverdracht bij wisseling van de dienst, om continuïteit en heldere communicatie te waarborgen.

Wat verwachten wij van jou?

 1. MBO4 niveau met kennis van geografie.
 2. Bekendheid met wettelijke regels met betrekking tot vervoer en ervaring in het werken met geautomatiseerde systemen.
 3. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels is een pre.
 4. Sterke sociale vaardigheden en tact in de omgang met klanten, opdrachtgevers en chauffeurs.
 5. Stressbestendigheid en flexibiliteit in een dynamische werkomgeving.
 6. Klantvriendelijkheid en een servicegerichte instelling.
 7. Accuraat en nauwkeurig.

Wij bieden:

Een uitdagende functie binnen een dynamisch bedrijf met fijne collega's, een informele werksfeer en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Een marktconform salaris volgens CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Heb je nog vragen over de vacature, dan kun je ons bereiken op .

Werken bij NE DistriService

Stefan van Elst

Werkt sinds 2005 bij NE DistriService, Hoofd planning

"Het puzzelen en uitzoeken van de ritten vind ik leuk. Ook ben ik verantwoordelijk voor alle chauffeurs. Ik hou wel van een beetje uitdaging!" "Ik vind het leuk dat ik veel contact heb met klanten en chauffeurs. Dat de werkdruk hoog ligt, vind ik juist prettig. Eén van de leukste dingen die ik gedaan heb? Voor een spoedklus ben ik met een collega naar Marseille gereden." "Je weet nooit wat je 's morgens kunt verwachten. Het kan rustig zijn maar het kan ook zijn dat je op onverwachte situaties moet inspringen. Af en toe rijd ik zelf een dagje als chauffeur. Deze afwisseling spreekt mij erg aan.

"

Ik heb veel contact met klanten en chauffeurs

Patric Binnekamp-van Os

Werkt sinds 2003 bij NE DistriService, Chauffeur

"Als chauffeur kom ik door heel Nederland. Ik kom in contact met veel verschillende mensen. Dit maakt het werk voor mij erg leuk! Als chauffeurs zijnde helpen we elkaar ook altijd. Als ik onderweg ben en ik ga naar een plek die voor mij onbekend is, dan kan ik altijd een collega bellen die mij vervolgens uitlegt hoe ik er het beste kan komen." "De sfeer bij NE DistiService vind ik erg prettig. Dit is ook één van de redenen waardoor ik hoop nog vele jaren voor NE DistriService te mogen werken!

"

Als chauffeurs zijnde helpen we elkaar altijdFunctie:chauffeur
Startdatum:14-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NE DistriService via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Chauffeur NE DistriService 14-04-2024

Bekijk ook andere vacatures