Vacature Coördinator Bedrijfsrestaurant

Coördinator Bedrijfsrestaurant in Harderwijk

  • www.awl.nl

Van elektromonteur naar robotprogrammeur

AWL Academy

House of Development

Loopbaanontwikkeling

Over AWL

Ontmoet onze mensen

Over AWL

Ontmoet onze mensen

Stage

Minoropdracht

Afstuderen bij AWL

Student

Werk als

Coördinator Bedrijfsrestaurant

bij AWL!

Harderwijk, Netherlands

delen:

Solliciteer voor deze baan

Wat neem je mee?

  • Leidinggevende ervaring in de horeca, catering of bedrijfsrestaurant.
  • Je bent gastvrij en beschikt over organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent in het bezit van het HACCP certificaat.
  • Naleving van registraties en de Warenwet (hygiënecodes).
  • Je bent beschikbaar tussen de 20 en 24 uur per week, verdeeld over minimaal 4 dagen.

Wat krijg je:

  • Een uitdagende werkplek die je creativiteit en ontwikkeling stimuleert, zodat je continu kunt groeien als professional. Met toegang tot onze eigen AWL Academy met >50 opleidingen.
  • Een goed salaris tussen de € 2.850 - € 3.100 per maand (o.b.v. fulltime).
  • De mogelijkheid om flexibel te werken: flexibiliteit werkt bij ons twee kanten op. Jij krijgt de ruimte, maar wij vinden het ook prettig dat je kunt schakelen wanneer de situatie hierom vraagt.
  • Een secundair arbeidsvoorwaardenpakket (volgens de cao Metalektro) met 27 vakantie-dagen, 13 ADV dagen, 8 vakantiegeld en een goede pensioenregeling (o.b.v. fulltime).
  • Deelname aan ons vitaliteitsprogramma 'Boost Your Life' inclusief bootcamp, spinning en vers fruit op de afdeling.

Vragen?

Jonathan Hoeve

Intern

Stel mij een vraag!

Heb jij een passie voor lekker en gevarieerd eten en zorg jij er graag voor dat het je collega's en onze klanten aan niets ontbreekt tijdens de lunch en overwerkmaaltijden? Bewaak jij ook op drukke momenten de rust? Ben je sterk in coördinatie en planning? Denk je graag mee over efficiëntie en vernieuwing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Coördinator Bedrijfsrestaurant ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het verzorgen van de lunch en andere maaltijden voor onze collega's, klanten en bezoekers. Na het doorspreken van de planning van de dag, bereid je in aanloop naar de lunch met jouw collega's verse broodjes, soep en warme lunchgerechten voor. Samen met het team stel je het weekmenu samen, waarbij je de voorraad van het bedrijfsrestaurant beheert en zorgt voor de inkoop van ingrediënten. Tevens ben je het aanspreekpunt voor het verzorgen van de catering voor speciale gelegenheden, zoals jubileumrecepties en ontbijtsessies. Jouw talent gaat echter verder dan alleen de keuken, want samen met je team zorg je er ook voor dat het bedrijfsrestaurant en de vergaderzalen er dagelijks netjes bij staan en dat de koffiemachines zijn gevuld.

Verder ben je bezig met:

  • Dagelijkse aansturing van het team en aanspreekpunt voor de organisatie;
  • Budgetbewaking en het maken van investeringsvoorstellen;
  • Zorgen voor een wisselend assortiment en het maken van voorstellen voor eventuele prijsaanpassingen;
  • Het maken en bewaken van gemaakte afspraken met leveranciers;
  • Het organiseren van leuke activiteiten voor collega's en proactief meedenken over omzet verhogende initiatieven en presentaties.

Dit wordt jouw dag

8:00 Gezien de aard van je functie is iedere dag anders. Dit zou een voorbeeld van een dag kunnen zijn. Je begint de dag met een teamoverleg om de dagplanning door te nemen. Iedereen krijgt zijn taken toegewezen, waarna jullie aan het werk gaan. 11:00 Tijd om te lunchen met het team. Jullie nemen even pauze om samen te eten en gezellig bij te praten. 13:00 De lunch voor medewerkers en bezoekers is al even bezig, je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Wanneer de lunch is afgelopen wordt alles opgeruimd en schoongemaakt. 15:00 Je hebt nu tijd om wat andere taken op te pakken. Je controleert de voorraad, beantwoordt e-mails en bekijkt de personeelsplanning voor de komende dagen. 16:15 De tijd vliegt voorbij. Soms moet er nog een avondmaaltijd worden klaargemaakt. Als dat niet het geval is, is het tijd om naar huis te gaan!

Als Coördinator Bedrijfsrestaurant werk je met vijf enthousiaste professionals. In jouw functie rapporteer je aan de Executive Assistant.

Werken bij AWL betekent: AWL onderscheidt zich door goed werkgeverschap, waarbij 'goed zijn voor de medemens' de kern vormt. Leren van elkaar en samenwerken aan innovatieve hightech oplossingen. Collega's zijn betrokken en er is veel ruimte om je als persoon en professional te ontwikkelen. Dit zorgt voor een energieke omgeving, waar kansen en ideeën welkom zijn. Wij geloven in onze mensen! No nonsense en met beide benen op de grond. Bij AWL werk je in een internationale omgeving met gepassioneerde professionals. Met kantoren in Nederland (HQ), Tsjechië, China, Mexico, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk werken we hard en samen met meer dan >700 aan collega's wereldwijde productiviteit voor onze klanten.

Wil jij ons team komen versterken? Reageer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton of kom vrijblijvend langs voor een kop koffie. Want ook als jij je deels herkent in deze vacature komen we graag met je in gesprek. Je kunt contact opnemen met via .



Functie:coördinator bedrijfsrestaurant
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2850 – 3100
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AWL-Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Coördinator Bedrijfsrestaurant AWL-Techniek 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures