Vacature Doeners

Doeners in Nunspeet

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Activiteiten met kinderen / Begeleiding van groepen

Doeners gezocht tijdens mini-vakantie Eenmalige activiteit

Stichting Weekje Weg

Vakantie voor iedereen!

Website Facebook

the POST ID is 1877

Heb jij een paar dagen over in de zomer? Houd je ervan om praktische hulp te bieden en heb je affiniteit met de horeca? Dan is het ondersteunen van ons team op onze vakantie-locatie in Vierhouten precies iets voor jou!! Wij zorgen er voor dat gezinnen waar nooit geld is voor uitstapjes en vakanties, er ook eens uit kunnen en dat de kinderen een vakantieverhaal te delen hebben met vriendjes en klasgenootjes. En jij kunt ons hierbij helpen!!

We hebben wekelijks ondersteuning nodig in de maanden juli en augustus; op donderdagen vanaf ca. 13:00 uur tot de zondagochtenden. Je assisteert gedurende die dagen bij de uitgifte en inname van huurfietsen, bij de incheck en verwijzing van de gasten naar hun accommodatie, het uitserveren van drankjes en de welkomst- en afscheidsmaaltijd, het opruimen van de buffetten, bij het uitdelen van broodjes en bbq-pakketten, bij de fietstocht die we organiseren én bij de bbq-avond voor onze gasten. Dit kan éénmalig, maar ook gedurende meerdere weken in de zomer van 2024.


Doe mee en zorg samen met ons voor een waardevolle en onvergetelijke zomer voor deze gezinnen!

Benieuwd wat je daarvoor in huis moet hebben?
Je bent praktisch ingesteld, houd ervan om je handen uit de mouwen te steken, spreekt goed Nederlands, bent sociaal en contactueel goed, kunt goed samenwerken, beschikt over inlevingsvermogen ten aanzien van de doelgroep, staat stevig in je schoenen en weet de juiste afstand te bewaren en hebt een flexibele en open instelling.

Uiteraard vergoeden wij kost en inwoning van donderdagmiddag tot zondagochtend, evenals de reiskosten van en naar de vakantie-locatie, de introductie- en kennismakingsdag, het trainingsweekend en de terugkomdag. Verder ben je tijdens het vrijwilligerswerk verzekerd voor WA en ongevallen.

Privéchauffeur Eenmalige activiteit

Profila zorggroep 't Harde, Nederland

Hulp bij de was Vaste activiteit

Dagelijksleven Het Welgelegenhuis F.A. Molijnlaan 109, Nunspeet, Nederland

Begeleider Eenmalige activiteit

Stichting Weekje Weg Vierhouten of Ommen

Voorman Senioren Timmervereniging Vaste activiteit

Woonzorgcentrum Ittmannshof Nunspeet

Stichting Ittmannshof in Nunspeet is een woon- zorg en ondersteuningscentrum voor ouderen, dat onlangs is verbouwd. Ittmannshof biedt dan plaats...Functie:doener
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Doeners Gemeente Nunspeet 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures