Vacature Gastvrouw/Gastheer

Gastvrouw/Gastheer in Nunspeet

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Coördineren & organiseren

Gastvrouw/gastheer in Bibliotheek Vaste activiteit

Bibliotheek Noordwest-Veluwe

Website Facebook

the POST ID is 2009

De Bibliotheek Noordwest Veluwe is dé ontmoetingsplek voor alle bewoners van de Noordwest Veluwe die graag lezen, leren of hun taal- of digitale vaardigheden willen ontwikkelen. In hun eigen tempo, betaalbaar, en in een veilige omgeving. Een ondernemende, klantgerichte organisatie die zich met zes locaties (Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Elspeet, Putten en een servicepunt in Drielanden Harderwijk) richt op alle inwoners in haar werkgebied.

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen bij de Bibliotheek? We zoeken gastheren/gastvrouwen voor de volgende dagdelen:

Bibliotheek Elspeet: Dinsdagmiddag en/of donderdagavond
Bibliotheek Nunspeet: maandagmiddag

Wil je op invalbasis gastheer/gastvrouw zijn? Dat kan ook! Vermeld dat bij je aanmelding als vrijwilliger.

Wat ga je doen?
Als gastvrouw/gastheer zorg je voor een gastvrije en opgeruimde bibliotheek. Je ontvangt bezoekers en helpt waar nodig bij het uitlenen of innemen van materialen, kopiëren en betalen. Je werkt zelfstandig tijdens openingsuren en ondersteunt daarnaast bij activiteiten in de lokale dienstverlening. Waar nodig verwijs je door naar de bibliotheekmedewerker.

Wat vinden wij belangrijk?
Je bent gastvrij, representatief, klantvriendelijk en geduldig. Daarbij heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, ben je digitaal vaardig en heb je affiniteit met boeken en lezen. Bij voorkeur ben je 2 dagdelen per week / 35 tot 40 weken per jaar beschikbaar. En je bent bereid om in te vallen bij ziekte of vakantie van andere vrijwilligers.
Wat kun je van ons verwachten?
Bibliotheek Noordwest Veluwe biedt je een informele werksfeer binnen een lokaal team, een regelmatige vrijwilligersnieuwsbrief en een gratis abonnement op de Bibliotheek. Ook organiseren we jaarlijks een gezellige vrijwilligersbijeenkomst.

Interesse?
Neem dan contact op met . Dit kan via e-mail of telefonisch: (tijdens kantooruren).

Groepsbegeleider Evenementen

Stichting Present (Nunspeet) Nunspeet, Nederland

Enthousiaste activiteitenondersteuner Vaste activiteit

Woonzorgcentrum De Bunterhoek Secretaris Boerhoutweg 1, Nunspeet, Nederland

Contactpersoon Eenmalige activiteit

Stichting Weekje Weg Het Frusselt 30, Vierhouten, Nederland

Heb jij een weekje over in de zomer? Wordt contactpersoon op de vakantielocatie in Vierhouten van Stichting Weekje Weg! Zorg...

Molen De Duif Nunspeet, Nederland

Functie:gastvrouw gastheer
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Gastvrouw/Gastheer Gemeente Nunspeet 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures