Vacature Gastvrouw

Gastvrouw in Nunspeet

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Coördineren & organiseren

Gastvrouw/ heer Bibliotheek Vaste activiteit NIEUW

De Bibliotheek Noordwest Veluwe is dé ontmoetingsplek voor alle bewoners van de Noordwest Veluwe die graag lezen, leren of hun taal- of digitale vaardigheden willen ontwikkelen. In hun eigen tempo, betaalbaar, en in een veilige omgeving. Een ondernemende, klantgerichte organisatie die zich met zes locaties (Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Elspeet, Putten en een servicepunt in Drielanden Harderwijk) richt op alle inwoners in haar werkgebied.

Voor alle locaties zijn wij op zoek naar vrijwilligers die als gastvrouw/gastheer onze dienstverlening willen ondersteunen.

Wat ga je doen?
Als gastvrouw/gastheer zorg je voor een gastvrije en opgeruimde bibliotheek. Je ontvangt bezoekers en helpt waar nodig bij het uitlenen of innemen van materialen, kopiëren en betalen. Je werkt zelfstandig tijdens openingsuren en ondersteunt daarnaast bij activiteiten in de lokale dienstverlening. Waar nodig verwijs je door naar de bibliotheekmedewerker.

Wat vinden wij belangrijk?
Je bent gastvrij, representatief, klantvriendelijk en geduldig. Daarbij heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, ben je digitaal vaardig en heb je affiniteit met boeken en lezen. Bij voorkeur ben je 2 dagdelen per week / 35 tot 40 weken per jaar beschikbaar. En je bent bereid om in te vallen bij ziekte of vakantie van andere vrijwilligers.

Wat kun je van ons verwachten?
Bibliotheek Noordwest Veluwe biedt je een informele werksfeer binnen een lokaal team, een regelmatige vrijwilligersnieuwsbrief en een gratis abonnement op de Bibliotheek. Ook organiseren we jaarlijks een gezellige vrijwilligersbijeenkomst.

Doelgroep: Buurtbewoners, Ouderen, Statushouders

Plaatsdatum: 5 uur geleden geplaatst

Locatie: Overal

Functietitel: Gastvrouw/ heer BibliotheekFunctie:gastvrouw
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Gastvrouw Gemeente Nunspeet 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures