Vacature Hovenier

Hovenier in Nunspeet

Samen met je collega's vorm je een hecht team. Samen zetten jullie de schouders eronder om het prachtige terrein van A- Z te onderhouden. Om dit goed te kunnen doen, heb je de beschikking over een modern machinepark en goede gereedschappen. Het onderhoud hiervan hoort ook bij je taken. In de winter doe je groot onderhoud en in het groeiseizoen het basis onderhoud. Je werkdag begint rond 6.30 uur in de zomer en in de winter iets later omdat het dan simpelweg nog donker is. Affiniteit met de groene sector is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Jij zorgt voor een net, schoon en aantrekkelijk park en ondertussen geniet je van de mooie omgeving waar je werkt. Werkzaamheden die je verricht zijn grasmaaien, borders onderhouden, beregenen wanneer het droog is, onderhoud van het park meubilair, schoffelen en verder alle overige voorkomende werkzaamheden.

Is een baan als Hovenier voor jou weggelegd? Dit heb je nodig:

 • minimaal MBO werk-/ denk niveau;
 • je beheerst de Nederlandse taal of anders minimaal de Engelse taal;
 • je houdt van fysiek werk in de buitenlucht. Dus ook als het zonnetje een keer niet schijnt ;-);
 • je bent een aanpakker die zelfstandig en in teamverband kan werken en minimaal 16 jaar oud i.v.m. de Arbo wet en werkomgeving.
 • je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar op maandag tot en met vrijdag. Af en toe ben je bereid om op zaterdag of zondag een aantal uren te werken wanneer dit nodig is.

Als jij je inzet als hovenier, dan biedt Get Work jou:

 • een baan waar je trots op mag zijn in een prachtige omgeving;
 • je werkt met goed en modern gereedschap;
 • een salaris conform de CAO Hoveniersbedrijven. Heb je al wel ervaring in het groen? Dan is je salaris aan de hand van je opleiding en werkervaring.
 • een gezellige team met een lieve hond die soms meekijkt;
 • volop mogelijkheid om vakgerichte opleidingen en cursussen te volgen.

Online solliciteren naar deze vacature als Hovenier is zo gedaan. Solliciteren kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Ook loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15.Functie:Hovenier aanleg & onderhoud
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:0 – 2700
Uren per week:24 – 37

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Hovenier Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures