Vacature Instructeur / Praktisch Docent Mechatronica

Instructeur / Praktisch Docent Mechatronica in Harderwijk

De Techniek Academie / ism Landstede MBO

  • Meteen aan de slag

1 jaar geleden geplaatst

Instructeur / Praktisch docent Mechatronica

De leeromgeving:

Studenten van 16 tot en met 60 jaar doorlopen hun eigen traject om bij De Techniek Academie het gewenste mbo diploma te behalen. De opleidingen vallen onder de eindverantwoording van Landstede mbo. Kennis (theorie) hebben studenten nodig om met de juiste vaardigheden tot een werkend eindproduct te komen. Begeleiding en coaching van de student is noodzakelijk, om prioriteiten te stellen en persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Op de arbeidsmarkt zullen studenten uiteindelijk zelfstandig het juiste werk leveren. En jíj helpt ze dat doel te bereiken.

Jouw werkzaamheden:

Je zet je kennis en je werkelijke interesse in de studenten in, om de student te helpen de werking en werkzaamheden te begrijpen; nieuwsgierigheid kweken. De student kan zelf wel zijn theorie lezen, maar echt begrijpen waar het om gaat heeft hij wel een workshop voor nodig: met elkaar een onderwerp bespreken.

Afhankelijk van je wensen, kennis en vaardigheden, kun je ingezet worden: als docent, als coach of als instructeur. Of…. misschien wel op alle vlakken!

Jouw profiel

Je hebt praktische ervaring in de machinebouw en hebt de achterliggende kennis: verbindingstechnieken; elektrische aansluitingen; automatisering; etc; Alles nodig om machines te kunnen bouwen volgens de huidige stand der techniek. Daarnaast heb je overzicht en kun je in een dynamische omgeving de rust behouden. En al jeuken je handen om het werk voor te doen, het is toch vaak beter om door de juiste vragen te stellen, de ander in beweging te krijgen.

Het is niet nodig dat je ervaring hebt in het onderwijs; het bepaalt natuurlijk wel je inzetbaarheid.

Beschikbaarheid

Er zijn vele mogelijkheden om tot de gewenste invulling te komen, maar we hebben het meestal over een aantal vaste dagen/momenten per week. Het aantal dagen is afhankelijk van jou beschikbaarheid én de passende positie(s). En gaat het om tijdelijk of voor lange termijn? Ook daarin valt veel gezamenlijk af te stemmen. En snel starten? Graag! Dit kan door middel van een dienstverband, maar ook door uitlening door je huidige werkgever. En zowel tijdelijke invulling als langdurig, behoren tot de mogelijkheden.

Vervolg

Geweldig toch als jij een bijdrage kunt leveren aan de (start van de) carrière van een student. Daarom: Meld je gewoon en laten we eens met elkaar het gesprek aan gaan over hoe het zou kunnen passen. Misschien wil je gewoon eens even een paar dagen meedoen? Maar pas op: je bent snel verkocht!

Stuur mail met CV () of bel even met ,Functie:docent instructeur mechatronica
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Techniek Academie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Instructeur / Praktisch Docent Mechatronica De Techniek Academie 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures