Vacature Jeugd Gezinswerker

Jeugd Gezinswerker in Nunspeet

Naast ambulante jeugd- en opvoedhulpverlening en het voeren van casusregie indien is doorverwezen naar geïndiceerde zorg, is preventie ook een taak van het CJG. Daarvoor werken bij ons niet alleen jeugd- en gezinswerkers, systeemtherapeuten en gedragswetenschappers, maar ook jeugdgezondheidszorg professionals.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is een groeiende organisatie en dus een organisatie in beweging en onderhevig aan veranderingen. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar

Functie-eisen: relevant hbo-diploma (SPH, MWD, Social Work, hbo-pedagogiek of gelijkwaardig)

Werkervaring: ruime ervaring binnen het jeugddomein en gedegen kennis van ontwikkeling van kinderen en jeugdigen en het ondersteunen van gezinnen. Ervaring met jeugdbescherming, veiligheidsvragen en Veilig Thuis is een pré.

Overige vereisten:

 • Je bent open, transparant, staat open voor ideeën van anderen en bent nieuwsgierig naar hun beweegredenen.
 • Je kunt taakgericht werken, je bent analytisch en durft de tijd te nemen collega's te helpen de goede dingen te doen en te doen wat nodig is. Je bent ondernemend, initiatiefrijk en houdt ervan om zelfstandig te werken. Als een echte doorzetter, laat jij je niet snel uit het veld slaan.
 • We werken hard aan het verbeteren van onze feedback cultuur. We willen doen wat nodig is in het werken met de gezinnen. Dat vraagt reflecteren op je eigen handelen en dat van collega's. Daarom zijn wij op zoek naar collega's die kunnen reflecteren en daarover samen het kritische gesprek met de ander kunnen voeren.
 • Om deze functie goed te kunnen vervullen, heb je uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Recente Verklaring Omtrent Gedrag
 • Registratie in Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ)
 • Kennis van het sociaal domein en relevante wet- en regelgeving
 • Woonachtig in de regio Noord-Veluwe of directe omgeving
 • In bezit van eigen vervoer

Werkdagen: In verband met de werkverdeling in de CJG's verwachten we dat je in principe op alle werkdagen kunt werken en minimaal 24 uur per week beschikbaar bent. Wij bieden veel ruimte om je eigen werktijden (ook buiten kantooruren) in te plannen

Standplaats : Het lokale CJG, maar werkzaamheden worden bij voorkeur in de leefomgeving van degene die onze dienstverlening vraagt, uitgevoerd.

Werkgever: Stichting Jeugd Noord Veluwe (één van de drie CJG-partners)

De Stichting Jeugd Noord-Veluwe hanteert de cao Jeugdzorg en deze functie is ingedeeld in schaal 9 (2024: € 3042,75 - € 4544,51 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).

We bieden een deskundig en enthousiast samen-organiserend team met leuke collega's, een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, in een functie met veel variatie en mogelijkheden om je deskundigheid te vergroten.

Ben je enthousiast geworden? Stuur je CV en motivatie naar ( Stichting Jeugd Noord-Veluwe) onder vermelding van 'sollicitatie Jeugd- en Gezinswerker' naar .

CJG.Vacature.Jeugd gezinswerker

Functie:jeugd gezinswerker
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3042 – 4544
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CJG Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Jeugd Gezinswerker CJG Nunspeet 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures