Vacature Logistiek Medewerker/ Orderpicker

Logistiek Medewerker/ Orderpicker in Epe

Wibra logo

Logistiek Medewerker

 • Epe , Gelderland

Vacature details Solliciteren

Wat ga je doen?

Iedereen kent Wibra wel. Voornamelijk van onze winkels maar inmiddels heeft Wibra ook een snelgroeiende webshop! Door deze toename in de winkel en in de webshop-activiteiten zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste logistiek medewerkers.


Een dag aan het werk als Logistiek Medewerker/ Orderpicker
Als je 's morgens binnenkomt praat je even bij met je collega's en hoor je hoeveel nieuwe orders er geplaatst zijn voor de winkels. Dat zijn er veel, dus er is werk aan de winkel. Je pakt een scanner en haalt de eerste bestelling op in het systeem. Je maakt een keuze uit de verschillende groottes aan orders welke je eerst gaat lopen. Vervolgens pak je een kar waar je meerdere bestellingen tegelijkertijd op kunt plaatsen. Je loopt je ronde langs de verschillende vakken en pakt de producten die nodig zijn om de order compleet te maken.


Jij kiest een volgende order en het proces begint weer van voren af aan. Je weet nooit precies hoeveel orders je loopt maar wat je wel weet is dat je altijd een mooie bijdrage levert in een gezellig team en samen het beste resultaat neerzet. Mooie bonus aan deze baan, je bent fysiek bezig, loopt per dag meer dan 10.000 stappen en doet afwisselend werk waardoor het nooit eentonig voelt.


Wat neem je hiervoor mee?

Je hebt er oprecht plezier in om met zorg onze producten te picken en orders te verwerken. Het is erg belangrijk dat het juiste product op de juiste plek terecht komt. Dit klinkt gemakkelijker dan het in praktijk vaak is 😉 Verder herken jij je in onderstaande kenmerken:

 • Enthousiast;
 • 24 uur tot 40 uur beschikbaar;
 • Een aanpakker en krachtpatser 😉
 • Houdt van een gezellige sfeer en leuke collega's;
 • Vindt het leuk om zowel zelfstandig als in teamverband te werken;
 • Werkervaring in een logistieke omgeving als logistiek medewerker, orderpicker of magazijn medewerker.

Dit bieden wij jou


Je komt te werken bij een organisatie waar de verbondenheid met de organisatie groot is en het "wij" gevoel heel sterk is. Wibra is van oorsprong een familiebedrijf. We werken vanuit familiewaarden en betrokkenheid vinden we van groot belang. Door te groeien, plezier te hebben in ons werk en vertrouwen te hebben in elkaar, werken we samen in een uitdagende en prettige omgeving. Het werk is divers en je werkt met een vast team van gezellige collega's. Wibra ontwikkelt zich momenteel heel snel en jij kunt hier onderdeel van uitmaken.


Uiteraard ontvang je salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals:


 • Aangesloten bij Pensioenfonds Detailhandel;
 • Standaard 20% personeelskorting op al je aankopen in onze winkels;
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering;
 • Samenwerken met een leuk team binnen een grote retailketen met winkels in Nederland en België.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Hoeveel uur zou je willen werken per week? *

0 - 16 uur

16 - 32 uur

meer dan 32 uur

Welke dagen ben je beschikbaar? *

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

weekenden in overleg

Welke tijdstippen ben je beschikbaar op bovenstaande dagen? *

Welke opleiding heb je gevolgd? *

Ik zit nog op school

Ik heb de middelbare school afgerond

Ik heb een vervolg opleiding zoals ROC, Mbo of Hbo afgerondFunctie:logistiek medewerker/ orderpicker
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wibra via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Logistiek Medewerker/ Orderpicker Wibra 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures