Vacature Marketing & Communicatie Specialist (Medior)

Marketing & Communicatie Specialist (Medior) in Nunspeet

Berg Fourage

Service

Contact

Connect

Berg Fourage B.V.
Industrieweg 70
8071 CW NUNSPEET

 1. Vacature | Allround marketing & communicatie specialist (medior)

Marketing & communicatie specialist (medior)

Word jij blij van het meebouwen aan een groeiende, jonge organisatie? Ben jij op je best in een veelzijdige en zelfstandige marketingrol? En ben jij in staat om in de huid van onze agrarische doelgroep te kruipen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Met jouw creativiteit weet je ons te verrassen met slimme strategische keuzes en mooie marketingmaterialen. Je krijgt de kans om in alle facetten van onze marketing en communicatie mee te denken én heel veel zelfstandig uit te werken. Je komt terecht in een klein team, met één directe collega en zo'n 25 collega's van de verkoop, administratie, logistiek en kwaliteit. Wat wij van jou vragen is op tactisch niveau plannen te maken en die vervolgens op operationeel niveau uit te werken.

Wat ga je zoal doen:

 • Opzetten van marketingplannen- en budgetten voor de Nederlandse, Duitse en Belgische (en toekomstige Internationale) markten
 • Coördineren van (online) content en campagnes
 • Uitrollen van marketing automation workflows
 • Bedenken en creëren van alle voorkomende online en offline marketingmaterialen
 • Beheren van Berg's marketingkanalen (o.a. nieuwbrieven, website en socials)

We zoeken iemand die flexibel is en houdt van een veelzijdige werkweek. Met de nodige marketingervaring weet jij waar te beginnen, overzicht te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Enige praktische ervaring met Mailchimp en CMS-systemen is zeker handig. (Basis)kennis en ervaring met Adobe Creative Cloud (InDesign, Illustrator en Photoshop) is een pluspuntje, maar geen must.
Heb je daarnaast affiniteit met de agrarische sector en snap je wat er op een boerenerf speelt? Dan is dat helemaal mooi meegenomen!


Ben of ken jij iemand die:

 • HBO werk- en denkniveau heeft
 • Een aantal jaar marketingervaring heeft in een vergelijkbare rol
 • Kan bedenken, organiseren én creëren
 • Skills heeft opgebouwd in copywriting, SEO-vaardigheden en contentmanagement
 • Een 'aanpakker' is met de nodige creativiteit en flexibiliteit
 • Affiniteit met de agrarische sector heeft (dit is een pré)
 • 4 tot 5 dagen per week beschikbaar is

dan maken we graag kennis met je!

Een plek in een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is en waarin betrouwbaarheid en kwaliteit de belangrijkste waarden zijn. Je komt samen te werken met marketing-collega Floortje die verantwoordelijk is voor content creatie en werkt samen met externe marketing-partijen waar nodig. Een marktconform salaris tussen de €3.000 - €4.000 op basis van fulltime beschikbaarheid en afhankelijk van ervaring.

Dit is Berg Fourage

Wij helpen boeren waar we kunnen, met nuchter boerenverstand. Wij maken en mengen stalstrooisels én handelen in ruwvoer, bijproducten en bodemverbeteraars. Producten die onze klanten dagelijks nodig hebben om beter te boeren. In binnen- én buitenland. Ook adviseren we ze, met oog voor diergezondheid en een optimale melk- of vleesproductie.

Waarom werken bij Berg Fourage?

Het teamgevoel van Berg Fourage vinden wijzelf nogal uniek. Je komt terecht in een jong, maar gedreven team. Grappen en grollen vliegen over en weer en tijdens de lunchpauze is het steevast tijd voor een potje tafeltennis, pool of dart. Tegelijkertijd ligt bij ons de lat lekker hoog en vragen wij gedrevenheid om het beste in jezelf naar boven te halen.

EKF 26.jpg

Solliciteren

Enthousiast geworden? kan nog veel meer vertellen over deze functie en ons bedrijf. Bel hem gerust op . Meteen solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Mail jouw verhaal en CV naar .

Wil je niets missen van onze tijdelijke acties, actuele voorwaarden en unieke producten? Veel van jouw collega's ontvangen 'm al.

Connect

Berg Fourage B.V.
Industrieweg 70
8071 CW NUNSPEET

Bel

AppFunctie:marketing communicatie specialist
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Berg Fourage via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Marketing & Communicatie Specialist (Medior) Berg Fourage 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures