Vacature Medewerker Algemene Dienst

Medewerker Algemene Dienst in Putten

Medewerker Algemene Dienst

Part time

Putten

Keuken

4 - 38 uur

Vast, Tijdelijk

0-2 jaar

Medewerker Algemene Dienst

Putten

Vast, Tijdelijk

Keuken

0-2 jaar

4 - 38 uur

Jij bent de stille kracht die achter de schermen graag voor onze gasten zorgt! Van de algemene ruimtes, toiletten of een keer helpen met een kamer. Ook bijspringen bij de afwas, jij houdt van afwisseling! En dat niet alleen, jij zorgt ervoor dat alles spic en span is. Je werkt geconcentreerd en ziet waar jouw hulp het verschil kan maken. Dat noemen we aandacht met impact.

Aandacht met impact, ook voor jou:

  • Je krijgt een speciaal inwerkprogramma van ons. Zo leer je niet alleen je collega's, maar ook de organisatie razendsnel kennen.

  • Gratis overnachting, inclusief ontbijt bij een Postillion Hotel naar keuze!
  • Je krijgt van ons een opleidingsbudget.

  • Je mag van ons voordelig sporten. Bij Postillion combineren we hard werken met ontspanning.

  • Je krijgt toegang tot de Postillion Medewerker app. In die app vind je alle informatie die je nodig hebt. Van het rooster tot je loonstrook. En je kan er challenges aangaan met je collega's. Op de sportschool bijvoorbeeld, waar je bij ons dus flinke korting op krijgt.

  • Heb je een studieschuld? Bovenop je salaris krijg je € 2,50 per gewerkt uur om je studieschuld af te lossen!Functie:medewerker algemene dienst
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Postillion Hotels via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Medewerker Algemene Dienst Postillion Hotels 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures