Vacature Medewerker Facilitaire Dienst (schoonmaak) gezocht!

Medewerker Facilitaire Dienst (schoonmaak) gezocht! in Nunspeet

Op zoek naar een baan als Schoonmaker? Dit is je kans om te gaan werken bij één van de prachtige locaties in Nunspeet en Elspeet. Lees snel verder en wellicht is dit dé baan voor jou.

Eer van je werk hebben..... Alles er weer "spik en span" uit laten zien....Dat is nou wat jij het leukst vindt aan jouw werk als schoonmaker. Nou dan kan, hoor! Als Schoonmaker met dit enthousiasme kun jij zó aan de slag. Jouw dagen zien er als volgt uit: Jij zorgt er samen met jouw collega schoonmakers voor dat de locaties van onze relatie er piekfijn uitzien. Het de schoonmaken van de vloeren, toiletten, kleedruimtes en de horecagelegenheid zijn de kerntaken van jou en je team. Elke dag staat er weer iets anders op het programma. Om ervoor te zorgen dat alle schoonmaakwerkzaamheden wekelijks aan de orde komen, is er een schoonmaakplan opgesteld. Zo weet jij weet precies wat er van je verwacht wordt op de dagen dat je werkzaam bent. Handig, toch? Bij je werkzaamheden volg jij uiteraard de hygiëne voorschriften zodat jij schoon, maar vooral ook veilig werkt. Samen wordt de klus iedere dag geklaard, maar je werkt voornamelijk zelfstandig.
Onze relatie staat open voor parttime werken. Hoeveel uren en op welke dagen jij wilt werken is dan bespreekbaar. Onze relatie denkt hierin graag met je mee.

Deze leuke relatie in Nunspeet kan jouw nieuwe werkplek worden als jij de Schoonmaker bent met:

 • Jij hebt al enige werkervaring opgedaan als schoonmaker of in een soortgelijke functie als bijvoorbeeld medewerker facilitaire dienst, of interieurverzorger;
 • Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal;
 • Jij bent in bezit van een rijbewijs en beschikt over eigen vervoer. Dit zodat jij zelfstandig tussen de diverse locaties kan reizen;
 • Je vindt het leuk om in een team te werken, maar vindt het vooral prettig om zelfstandig aan de slag te gaan;
 • Jij komt te werken in een omgeving met kinderen. Een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen bij indiensttreding is voor jou dan ook geen probleem;
 • Jij hebt een (t)huis in Nunspeet. Woon je niet in Nunspeet? Dan woon je in de buurt. Bijvoorbeeld in Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Vierhouten, Epe of Wezep.

Get Work maakt?Great Work?van uitvoerend werk in de regio. Als jij je inzet als parttime schoonmaker in Nunspeet biedt Get Work jou:

 • Een marktconform salaris conform CAO Zwembaden, schaal 2. Denk aan een salaris tussen € 13,27 en € 14,34 per uur;
 • Een afwisselende parttime baan. Bij goed functioneren is een vaste aanstelling zeker een optie;
 • Werkdagen en aantal uren per week zijn bespreekbaar;
 • Je hebt 25 vakantiedagen op fulltime basis;
 • Er is sprake van een goede pensioenregeling;
 • Opleiding of een cursus volgen? Binnen dit bedrijf wordt persoonlijke ontwikkeling absoluut gestimuleerd;


Functie:Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 2360
Uren per week:16 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Medewerker Facilitaire Dienst (schoonmaak) gezocht! Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures