Vacature Medewerker KCC

Medewerker KCC in Nunspeet

Medewerker KCC

Misschien ken je Nunspeet al goed of is dit juist jouw eerste kennismaking met onze mooie gemeente! Misschien weet je dat het die plek is middenin de natuur, ergens op de Veluwe óf woon je hier al jaren met veel plezier. We voegen je graag toe aan ons team van het KCC als nieuwe medewerker. Het KCC is het eerste aanspreekpunt voor onze inwoners en bezoekers, zowel telefonisch als persoonlijk. We hebben een vacature voor 24 uur per week. Wil jij dat ook?

Waar ga je werken?

Accordion item is ingeklapt

Nunspeet ligt op de Veluwe, te midden van veel groen en prachtige natuur. Het is een geliefd stukje Nederland met uitgestrekte bossen, heide, weilanden én het Veluwemeer. Nunspeet heeft het! De gemeente Nunspeet telt circa 29.000 inwoners en bestaat uit Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten. Het gemeentehuis ligt in het hart van het gezellige centrum van Nunspeet en is goed bereikbaar via de A28 en op loopafstand van het station. We zijn een informele organisatie met een prettige werksfeer en korte lijnen.

Dit is je team

Accordion item is ingeklapt

Je maakt deel uit van het team KCC, een team van 8 leuke collega's. Een hecht team dat goed samenwerkt. Feedback geven kan prima en vinden ze nuttig. Samen komen ze er altijd uit; ze staan klaar voor elkaar. Werkplezier is heel belangrijk en dát straalt het team ook uit! De gemeente Nunspeet kenmerkt zich door de prettige en informele sfeer; een hele fijne werkomgeving.

Wat ga je doen?

Accordion item is ingeklapt

Werk wat ertoe doet, past bij jou. Als KCC-medewerker bij de gemeente ben jij het visitekaartje van de gemeente en ben jij dagelijks in contact met mensen. Je krijgt veel energie van het werken met én voor mensen en hebt een drive om het gesprek dat je met hen hebt positief af te sluiten. In alles wat je doet, ben je gericht op dienstverlening en geef je input om de dienstverlening te verbeteren.
We geven je alvast een beeld van een werkdag in het KCC:

 • Je behandelt binnenkomende telefoongesprekken, luistert goed naar de vraag en waar nodig vraag je door.
 • Je ontvangt mensen in het gemeentehuis.
 • Je verwijst of verbindt mensen door.
 • Je beantwoordt de meest voorkomende vragen, plant afspraken in en plaatst meldingen in de melddesk.
 • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van telefoontjes.
 • Je schakelt met verschillende afdelingen.

Op je eerste werkdag weet je niet gelijk alles. We nemen de tijd om jou helemaal wegwijs te maken in je nieuwe rol binnen ons team. Je bent meer dan welkom!

Wat breng je mee?

Accordion item is ingeklapt

Je bent een vrolijke en frisse verschijning met een open blik. Je bent toegankelijk en staat op een prettige en professionele manier inwoners en bezoekers te woord. Een stuk servicegerichtheid zit in jouw DNA.
Jij:

 • hebt mbo werk- en denkniveau;
 • bent flexibel inzetbaar; werkdagen en uren kunnen variëren (bijvoorbeeld bij ziekte of verlof);
 • bent digitaal vaardig; je bent handig met de computer en bent snel thuis in nieuwe systemen.

Hiermee heb je een streepje voor:

 • Je hebt ervaring met telefonisch klantcontact; je weet hoe je mensen netjes te woord staat;
 • Je woont in de gemeente Nunspeet.

Wat bieden we?

Accordion item is ingeklapt

Je werkt in Nunspeet bij een gemeente waar de inwoner centraal staat en vanuit de organisatie zetten we de medewerker centraal. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk en daarom bieden we onze medewerkers volop kansen voor scholing en persoonlijke groei. Daarnaast willen we je alvast het volgende meegeven als je bij ons komt werken:

 • Je ontvangt een salaris van minimaal € 2.404,-- en maximaal € 3.481,-- (functieschaal 6) bij een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Je ontvangt een ruim Individueel Keuze Budget van 17,45% van je jaarsalaris. Hierin is je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht;
 • We bieden je een dienstverband voor de duur van 1 jaar met de intentie voor een vast dienstverband bij goed functioneren;
 • Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden via Nunspeet Academy: we investeren in vakmanschap, jouw persoonlijke ontwikkeling, onderlinge samenwerking en de organisatie. Samen creëren we een omgeving waarin we het beste in elkaar naar boven (blijven) halen;
 • Een actieve personeelsvereniging; het werken bij de gemeente Nunspeet wordt er (nóg) leuker van. Voorbeelden van leuke activiteiten geven we je graag!

We beantwoorden je vragen graag. Neem gerust contact op met (misschien wel je nieuwe collega's van) het KCC via . Je kunt ook vragen naar , of stel je vragen per e-mail: . Zij kan je alles over de vacature vertellen.


Uw vraag kunt u ook e-mailen naar

Functie:medewerker kcc
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2404 – 3481
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Medewerker KCC Gemeente Nunspeet 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures