Vacature Medewerker Productie

Medewerker Productie in Biddinghuizen

VNK Herbs

  • Nederlands (nl NL)Play

TECHNISCH TALENT GEZOCHT, VNK ZOEKT EENMEDEWERKER PRODUCTIE


We hebben een zeer uitdagende baan in de wereld van kruiden. Ben jij een nieuwsgierig en gedreven persoon die klaar is voor een unieke uitdaging?

VNK is een vooraanstaand leverancier van aromatische en medicinale kruiden voor de internationale voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. VNK droogt kruidengewassen zoals Peterselie, Valeriaan, Echinacea en Pimpernel en maakt daarvan eindproducten. Ook worden kruidenmengsels voor de diervoederindustrie gemaakt. VNK heeft in Biddinghuizen een moderne en innovatieve productielocatie met efficiënte productie- en verpakkingslijnen. VNK heeft meer dan zeventig jaar ervaring en werkt met partners in de keten. Ongeveer 100 enthousiaste Nederlandse telers en een tiental dienstverleners worden begeleid bij de teelt en oogst van kruiden door hun agronomen. Ook adviseert en begeleidt VNK klanten en leveranciers in het buitenland op het gebied van kwaliteitszorg en productinnovatie. Het bedrijf staat voor ondernemen en innovatie. Door zorgvuldig de keten van de teelt tot aan de levering te borgen kan VNK maatwerk leveren aan haar internationale klanten met een gegarandeerde kwaliteit.

VNK is op zoek naar productiemedewerkers die helpen bij het drogen, schoonmaken en verpakken van kruiden. We hebben een prachtige productielocatie met unieke droogtechnieken. VNK heeft twee oogstcampagnes; bladkruiden in de zomer en wortelkruiden in het najaar. Je werkt in een klein team en samen met de andere medewerkers. Je waarborgt de kwaliteit van de producten, neemt monsters tijdens de processen en zorgt ervoor dat anderen op de hoogte zijn van de voortgang.

Als productiemedewerker werk je in drie ploegen (maandag t/m zaterdag). Je hebt interesse in techniek en ook technisch inzicht, bovendien signaleer je problemen en oplossingen. Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal goed en je bent bereid om na een interne opleiding containerbakken te lossen met een vrachtwagen. VNK biedt je een interessante baan voor langere tijd. Je wordt goed ingewerkt (learning on the job) en je komt te werken in een klein team met een mooi kruidenproduct.

Heb je nog vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Gerrit Land, Manager Productie VNK, .


VNK BV

De loofklapper 25
8256 SL Biddinghuizen

Functie:productiemedewerker
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNK via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Medewerker Productie VNK 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures