Vacature Microsoft Security Engineer

Microsoft Security Engineer in Nunspeet

Microsoft security engineer

32-40 uur per week

MBO

Nunspeet

Jij bent enthousiast over en hebt kennis van Microsoft Security-oplossingen, zorgt er samen met je collega's voor dat onze klanten zo veilig zijn dat kwaadwillende niet zomaar toe kunnen slaan.

Dit ga je doen als Microsoft security engineer

 • Samen met een groep toffe collega's zorgen jullie voor de veiligheid van de Microsoft (365 en Azure)-omgevingen. Voor complexe problemen draaien jullie je hand niet om.
 • Je speurt in klantomgevingen naar (mogelijke) gevaren en weet deze, al dan niet op basis van AI-technieken, te isoleren. Je beschermt de digitale omgeving alsof het jouw eigen huis is.
 • Je maakt gebruikers bewust van de gevaren die er zijn en samen met je collega's maak je de klant iedere dag iets weerbaarder. Zelfs de meest slimme phishing-acties vallen dankzij jou door de mand.
 • Je deelt je kennis graag met je collega's. Je hebt passie voor je vak en voor de klanten, je bent resultaatgericht en bent hongerig naar nieuws op je vakgebied.

"Werken voor yellow arrow betekent dat je werkt aan uitdagende projecten, terwijl je jezelf continu blijft ontwikkelen!

"

Tom Rolvers

Security consultant

Dit is wie jij bent

 • Jouw handtekening pronkt minimaal onder een MBO niveau 4-diploma
 • Jij hebt je Microsoft SC900, SC200 of SC300 certificaat al 'in the pocket' (of haalt deze binnenkort en staat te trappelen om de volgende certificaten te gaan behalen)
 • Natuurlijk ben jij enorm klantvriendelijk en blijf je geduldig. Al moet je 3x hetzelfde uitleggen.
 • Ben je verantwoordelijk, communicatief vaardig, gedreven en kan je goede samenwerken? Dan ben je mogelijk uit hetzelfde hout gesneden als alle andere collega's bij yellow arrow.

Wat enorm gewenst is, maar zeker geen must

 • Kennis van Microsoft Azure Sentinel, de Defender-producten, KQL, PowerShell
 • Dat jij de weg al kent in het Microsoft 365 security-landschap

Wat jij krijgt als Microsoft security engineer

 • Gewoon een goed salaris. Een salaris dat past bij je rol en je verantwoordelijk, met ruimte voor groei. Gelijk duidelijkheid over wat je nu kan verdienen en wat je later kunt verdienen. O, en een mooie bonusregeling.
 • Daarnaast hebben we een mooie groeiboom gemaakt waarin je precies kunt zien waar je naar door kunt groeien in de toekomst en wat daarvoor nodig is. Fijn toch?
 • Vrijheid in overvloed. Wij doen niet aan vaste werktijden, vaste werkplekken en je hebt een onbeperkt aantal vrije dagen. Smartphone/ laptop/ tablet: die zoek je lekker zelf uit. Vrijheden die bij ons heel gewoon zijn en waar jij mee om kunt gaan.
 • Een werkgever die investeert in werkgeluk! Werkgeluk gaat over betekenisvol werk, goede relaties, ontwikkeling en plezier hebben. En over het stoppen van overbodige regels, macht, ingewikkelde processen en procedures, ziekteverzuim, ongemotiveerde collega's en slechte managers. Zonde om daar onze energie aan te verspillen.
 • Je deelt de vloer met 20 andere heule leuke collega's. Vrouwen, mannen, serieus, tikkeltje maf maar ze zijn er altijd voor elkaar. O en sorry alvast voor al die keren dat je buikpijn krijgt van het lachen;
 • Een supergezellige vrij-mi-bo! De mogelijkheid om je collega's in te maken met potjes tafeltennis, tafelvoetbal, een spelletje op de Xbox of Nintendo Switch. En niet te vergeten: super vette bedrijfsuitjes.

Is dit jouw baan?

Is jouw hart sneller gaan kloppen bij het lezen van deze vacature en wil je graag werken bij het tofste bedrijf van de Veluwe?
Je mag uiteraard ook bellen, appen of mailen met . Ons telefoonnummer is , ons mailadres: .Functie:microsoft security engineer
Startdatum:26-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yellow arrow via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Microsoft Security Engineer Yellow arrow 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures