Vacature Onderwijsassistent

Onderwijsassistent in Elburg

Vacature

Wij zoeken voor het Nuborgh College Oostenlicht een

Onderwijsassistent


Begindatum:
Aantal fte:
Contract:
Locatie:

01-08-2024
0,3 fte (werkdagen op woensdag en vrijdag)
bepaalde tijd / projectbasis
Elburg en Oldebroek

Waar ga je werken?
Het Nuborgh College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo en vwo) bestaande uit drie kleinschalig georganiseerde locaties: Nuborgh College Lambert Franckens en Nuborgh College Oostenlicht in Elburg en Nuborgh College Veluvine in Nunspeet met in totaal ruim 320 personeelsleden en 2100 leerlingen.

Wat ga je doen?
Je biedt ondersteuning aan de praktijkklassen in Oldebroek en Elburg (op locatie) en geeft lessen in een duo met een docent uit het basisonderwijs. In de praktijkklassen zitten basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 die een dag in de week praktisch leren. Deze leerlingen leren liever praktisch dan theoretisch. Het praktisch leren wordt veelal vormgegeven bij bedrijven en instellingen.

Wat verwachten we van je?
Als onderwijsassistent ben je een organisator, kan je goede afspraken maken met bedrijven en andere instanties voor een bezoek door de praktijkklas.
Je hebt affiniteit met de doelgroep, dus de praktisch lerende basisschoolleerlingen (groep 7 en 8). Daarbij ben je praktisch goed onderlegd.

Je leeft als christen. Dat is te merken in je gedrag en je bent er op aanspreekbaar.
Het Nuborgh College is een protestants- christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt. We zien elk mens als een uniek schepsel van God, dat respect en waardering verdient en deze waarden ook zelf uitdraagt. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij lid zijn van een van de protestants-christelijke kerken.

Je werkt graag in teamverband Je kunt samenwerken met andere collega's.
Samen met collega's kun jij je verantwoordelijkheid nemen voor leerlingen, onderwijs en ontwikkeling. Je bent in staat om samen en alleen aan een groep leerlingen les te geven. Dit vraagt flexibiliteit, aanpassingsvermogen en creativiteit.

Je bent in staat om het onderwijs te ontwikkelen.
J ij wilt het onderwijs zo vormgeven dat het aansluit op de eisen van de toekomstige maatschappij en je bent bereid om mee te werken om onze ambities te vertalen naar doelen. Je hebt een duidelijke visie op onderwijs en bent bereid deze ook bij te stellen. Je staat niet stil in je ontwikkeling en wilt graag nieuwe dingen uitproberen.

Je bent er voor de leerling.
Wij vinden het belangrijk dat de leerling actief en in toenemende mate zelfstandig leert, maar ook leert samenwerken met anderen. Jij wilt leerlingen laten groeien en laten geloven in hun kunnen. Je houdt hierbij rekening met de verschillende leerstijlen en creëert hiervoor een verantwoord pedagogisch klimaat.

W at bieden wij jou?

  • Een mooie functie op een prachtige middelbare school die volop in ontwikkeling is;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Eindejaarsuitkering;
  • Opbouw van een goed pensioen;
  • Fiscale regelingen als fietsplan, bedrijfsfitness en meer!

De sollicitatieprocedure

Herken je jezelf in deze vacaturetekst? Wil jij leren? Wil jij je bijdrage leveren in een enthousiast team dat met veel energie bezig is om het onderwijs te ontwikkelen? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton. Na de selectie informeren wij je zo spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een gesprek.

Wil je meer informatie over deze vacature? Dat kan bij (directie) via telefoonnummer: .Functie:onderwijsassistent
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2695 – 3848
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Nuborgh College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Onderwijsassistent Nuborgh College 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures