Vacature Operator lasrobot

Operator lasrobot in Nunspeet

In de functie als Lasrobot Operator speel je een belangrijke rol in het productieproces van verschillende metalen producten. Jij plaatst (met behulp van een tilhulp) een mal op de lasrobot. Vervolgens plaats jij de onderdelen op de lasrobot, zodat de lasrobot kan starten met lassen. Belangrijk is dat jij zorgt voor een goede aan- en afvoer van het materiaal, zodat de lasrobot ononderbroken het laswerk kan uitvoeren. Is de klus geklaard, dan controleer jij of het eindproduct voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Goedgekeurd? Mooi, dan kan het eindproduct geplaats worden op de daarvoor bestemde plek. Uiteraard kan het voorkomen dat een lasrobot een storing geeft. Met jouw kennis en kunde los jij dit op. Kom je er zelf niet uit, jouw collega’s zijn altijd bereid je hierin te ondersteunen. Leuke en fulltime baan met uitzicht op een vaste aanstelling.

Als jij je inzet als Operator Lasrobot in Nunspeet, dan biedt Get Work jou:

 • een passend salaris conform CAO Metalectro;
 • opbouw van 13 ADV dagen op fulltime- / jaarbasis;
 • een fulltime baan voor een langere periode. Beide partijen tevreden, dan behoort een contract zeker tot de mogelijkheden;
 • een zelfstandige functie binnen een leuk team van collega’s;
 • pensioenopbouw (boven de 21 jaar).

Voor deze vacature in Nunspeet zoeken we een Operator Lasrobot. Herken jij je in onderstaande? Dan komen wij graag met jou in contact:

 • minimaal een VMBO werk- en of denk niveau;
 • affiniteit met het werken in een productieomgeving en MIG/MAG laswerk;
 • een enthousiaste en leergierige instelling;
 • jij hebt oog voor kwaliteit;
 • je beheerst de Nederlandse taal. Zo niet, dan kun jij je goed verstaanbaar maken in het Engels;
 • een (t)huis in Nunspeet. Woon je niet in Nunspeet? Dan woon je wel in de buurt. Bijvoorbeeld in Harderwijk, Epe, Biddinghuizen, Dronten, Putten, Elburg, Zwolle, Ermelo, of Hattem.

Online solliciteren op deze vacature Operator Lasrobot is zo gedaan en kan via onderstaande button. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken uit naar je reactie!Functie:Lasrobot operator
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 3000
Uren per week:38 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Operator lasrobot Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures