Vacature Pedagogisch Medewerker babygroep

Pedagogisch Medewerker babygroep in Harderwijk

Pedagogisch Medewerker Babygroep Harderwijk voor 34 uur per week

 

Wij zijn per 1 augustus op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker bij de babygroep voor onze locatie in Harderwijk. Heb je interesse? Lees dan snel verder.

Binnen ons team van enthousiaste en betrokken collega's, bieden we kinderen van 0 - 4 jaar op onze locatie De kleine wereld in Harderwijk een warme, gezellige en veilige plek om plezier te maken en te ontwikkelen.

Binnen het team hebben wij per 1 augustus een plek beschikbaar voor een enthousiaste collega. Heb je ervaring, ben je bijna afgestudeerd of heb je net je diploma op zak voor pedagogisch medewerker. Reageer dan op deze vacature.

Waar kom je te werken?

De kleine wereld in Harderwijk is een grootschalige locatie waar we werken met verschillende KDV-groepen. Als nieuwe collega kom je terecht in een warm en collegiaal team, waar we niet alleen voor de kinderen klaar staan, maar ook voor elkaar. Alle medewerkers, kinderen en ouders kennen elkaar. Dat maakt onze kinderopvang tot een warme en gezellige plek.

De groepen binnen de kinderopvang kennen verschillende ruimtes en speelhoeken voor de verschillende leeftijden. Met de activiteiten vanuit je eigen creativiteit en met ondersteuning vanuit het (VVE) programma Uk & Puk voor de dagopvang, heb je voldoende mogelijkheden om de kinderen te stimuleren in hun taalontwikkeling, motoriek en sociale en emotionele vaardigheden. Als het even kan gaan we graag naar buiten naar onze prachtige en ruime tuinen.

Werken bij Prokino betekent niet alleen dat je de kinderen een fijne dag bezorgt. Je stimuleert hen ook in de ontwikkeling. Daarbij vinden we het belangrijk dat ook jij jezelf ontwikkelt! We willen dat jij en je collega’s fijn met elkaar samenwerken en we stimuleren je graag om steeds beter te worden in wat je doet. Daarom volg je in jouw baan bij Prokino ook regelmatig een cursus of workshop. Zoals een cursus EHBO, Kijk! of Uk en Puk.

Wat ga je doen in deze functie? Jij:

 • moedigt de kinderen aan in hun ontwikkeling: ieder kind op het eigen tempo;
 • voelt goed aan wat de kinderen nodig hebben en helpt hen met een positief zelfbeeld;
 • bent het directe aanspreekpunt voor ouders en bent daarbij open en prettig in je communicatie;
 • werkt nauw samen met je collega’s en bent daarbij scherp op de ander en op jezelf.

Wie ben jij? Jij:

 • hebt een pedagogisch diploma, bijvoorbeeld mbo SPW 4 of vergelijkbaar;
 • bent de trotse eigenaar van een VE certificaat en je hebt aanvullend de babyscholing gedaan met certificaat;
 • spreekt goed Nederlands en voldoet aan de taaleis 3F (of B2) mondelinge taalvaardigheid (spreken, luisteren en gesprekken voeren) en lezen voor het werken op de VE groep;
 • ziet talent in ieder kind en stimuleert het kind dit verder te ontdekken;
 • bent flexibel en betrouwbaar: collega’s kunnen op je rekenen als zij hun handen vol hebben;
 • hebt frisse ideeën, bent creatief en kunt goed improviseren;
 • vindt kinderen oprecht leuk en hebt engelengeduld!

Wat bieden we jou?

Bij Prokino vinden we het belangrijk dat jij tevreden bent, want alleen dan kunnen we samen de allerbeste opvang bieden. Daarom bieden we je:

 • een werkplek waar je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen;
 • leuke collega’s en een goede werksfeer;
 • een contract van 34 uur per week, uiteraard zijn andere mogelijkheden ook bespreekbaar;
 • in de eerste contractperiode zal je moeten voldoen aan de Taaleis 3F, mocht je hier nog niet aan voldoen dan bieden wij taaltrainingen aan waarvan de kosten, in 2024, voor rekening zijn van Prokino;
 • een salaris in schaal 6 volgens de cao Kinderopvang;
 • een goed bereikbare werkplek, zowel met de fiets, de auto als het openbaar vervoer;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Na het uploaden van je cv en motivatie kijken we of ook wij een match zien. Als dat het geval is, dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Zijn we beiden enthousiast dan volgt een tweede gesprek. En komen we er samen uit, dan kun je wat ons betreft snel aan de slag!

Klaar om te solliciteren? Dat kan via onderstaande knop.

Wil je meer weten?

Enthousiast, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marjon Cornelissen via het e-mailadres m.cornelissen@prokino.nl of telefoonnummer 0610003766. Appen mag natuurlijk ook.

Jij bent de professional. Zet je talenten in bij Prokino Kinderopvang!Functie:Pedagogisch medewerker kinderopvang
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2539 – 3489
Uren per week:34 – 34

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Prokino Kinderopvang via m.cornelissen@prokino.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://werkenbij.prokino.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Pedagogisch Medewerker babygroep Prokino Kinderopvang 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures