Vacature Performance Marketeer

Performance Marketeer in Nunspeet

Doe jij er alles aan om je klanten aan conversies te helpen? En zijn resultaatgerichte online campagnes je kracht? Als Performance Marketeer (32-40 uur) bij breng je wensen en mogelijkheden samen in het werken met Google Ads, GA4, Tag Manager en social advertising.

Wat doet een Performance Marketeer bij ?

Onze Performance Marketeers werken voor verschillende klanten, bekend en (nog) minder bekend, profit en non-profit. Er ligt een divers en uitdagend klantportfolio op je te wachten! Als performance marketeer werk je aan online campagnes met een duidelijk doel voor ogen: onderzoeken, experimenteren, analyseren en optimaliseren. Je werkt samen met professionals op het gebied van positionering, branding, design en development. Zo ben jij betrokken bij alle facetten van online marketing.

Ook werk je mee aan diverse marketingplannen en vind je het fijn om direct contact te hebben met de klant. Zo kun je snel schakelen en voel je perfect aan waar behoefte aan is. Jij verrijkt je collega's en zij verrijken jou. Dat is het voordeel van werken bij een creatief bureau.

Is bovenstaande vacature voor Performance Marketeer écht iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Werken bij een online marketingbureau?

beter leren kennen?

Een resultaatgerichte aanpak, focus op conversie en 'wat levert het op?'' als centrale vraag kenmerkt ons team aan online marketeers. We werken voor bekende organisaties als ProRail, Achmea en Hogeschool Arnhem en Nijmegen én geven al jaren trainingen voor Frankwatching. En dat doen we met hart voor het vak!Functie:performance marketeer
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hayona via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Performance Marketeer Hayona 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures