Vacature Plaatselijke Ondernemers

Plaatselijke Ondernemers in Harderwijk

Stichting Thuishuis Harderwijk is een onafhankelijke stichting in Harderwijk, die ondersteuning biedt aan alleenwonende ouderen (60+). Vanaf 2011 is de Stichting gestart met het Thuishuisproject, welke bestaat uit het Thuishuis, ThuisBezoeken en Thuishuiselijke activiteiten.

ANWB-AutoMaatje Harderwijk

29 mei:

Persmoment van 1ste officiële rit ANWB . Met medewerking van wethouder Maarten Reckman.

In 2024 gaat het er eindelijk van komen. Harderwijk krijgt een eigen ANWB-AutoMaatje-project!

Wij zijn als stichting trots dat wij, in navolging van ruim 200 andere gemeentes in Nederland, van de gemeente de opdracht hebben gekregen dit prachtige project te mogen implementeren in de gemeente Harderwijk. Achter de schermen zijn wij dan ook druk bezig om alles op de "rit" te krijgen en kunnen trots melden dat vanaf maandag 3 juni 2024 de eerste "ritten" gemaakt kunnen gaan worden. Mocht u gebruik willen gaan maken van ANWB-AutoMaatje Harderwijk? Of zou u zich als vrijwilliger willen inzetten als chauffeur of Matchmaker/Telefonist? Dan kunt u dit kenbaar maken bij de coördinator van Stichting Thuishuis Harderwijk en projectleider van ANWB-AutoMaatje Harderwijk; . Mail: Telefoonnummer: .

Eind 2015 is het Thuishuis in Harderwijk geopend. Het Thuishuis is een woonvorm, waarbij 7 alleenstaande 60-plussers een gezamenlijke huishouding voeren. Een "studentenhuis" voor ouderen.

Op deze website informeren wij u enerzijds over de activiteiten ten behoeve van de doelgroep en anderzijds informeren we degenen, die geïnteresseerd zijn in een functie ter ondersteuning van de doelstellingen.

Voor alle vragen kunt u contact opnemen met de Coördinator Thuishuis
4Functie:plaatselijke ondernemer
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Thuishuis Harderwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Plaatselijke Ondernemers Stichting Thuishuis Harderwijk 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures