Vacature Planner

Planner in Doornspijk

Bescherming tegen ongewenste gasten

Inbraakbeveiliging

Met een gerust hart het pand verlaten

Camerabeveiliging

Géén doelwit voor dieven en vandalen

Terreinbeveiliging

Met een gerust hart uw woning verlaten

Camerabeveiliging

 1. Planner

Kwaliteit, vakmanschap, maatwerk en service staan bij van Klompenburg Beveiliging voorop. Onze overtuiging is dat onze klanten veilig, onbezorgd én in vrijheid moet kunnen werken en wonen. Dat zie je ook terug in onze werkwijze. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf is het mogelijk om snel en vakkundig te kunnen handelen.

Wat krijg je?

 • Goed salaris en vakantiegeld;
 • Na zeven maanden een vast contract;
 • Gezellige groep collega's met een informele sfeer;
 • Vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes;
 • Uitdagende baan met een divers takenpakket;
 • Telefoon van de zaak;
 • Goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.

Wat breng je mee?

 • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau;
 • Ervaring in de elektrotechniek of beveiligingstechniek
 • Plannen en leidinggeven zit in je bloed;
 • Kan zelfstandig en in teamverband werken;
 • Je houdt van afwisseling.

Planner Beveiligingstechniek

Zit plannen en leidinggeven in je bloed? Ben jij flexibel en houd jij je hoofd te allen tijde koel? Dan zijn wij bij Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging op zoek naar jou!

Als je bij Klompenburg Hekwerk en Beveiliging gaat werken is elke dag een feestje. Met al meer dan 25 jaar ervaring ben je bij ons op het juiste adres voor hekwerken en beveiliging.

In een gezellig en gedreven team ben jij verantwoordelijk voor de planning en een stukje werkvoorbereiding. Vanaf de afdeling calculatie ontvang jij de projecten die ingepland moeten worden. Je bespreekt met de klanten wat de mogelijkheden zijn om de beveiligingsinstallatie te installeren en kijkt welke monteurs er dan beschikbaar zijn. Je zorgt samen met de werkvoorbereider ervoor dat alle materialen klaarliggen. Bij onze leverancier bestel je de benodigde materialen voor op locatie. In ons Planningssysteem hou je de planning bij en communiceert deze met de klant, monteur(s) en de projectleiding. Van Klompenburg levert alle technische beveiligingsinstallaties zoals: toegangscontrole, inbraak-, ontruiming-, camera-, terrein- en brandbeveiliging.

Waarom zou je kiezen voor de baan als Planner bij Van Klompenburg?

Jij komt terecht in een snelgroeiend bedrijf met een informele sfeer en korte lijntjes. Op vrijdagmiddag sluiten we met zijn allen de week af met een lekker drankje. Je gaat direct in dienst bij ons!

Benieuwd hoe het werken bij van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging is? Neem dan contact op met en dan drinken wij graag een kop koffie met je! Voor eventuele vragen over de vacature kun je bellen naar of mailen naar .Functie:planner
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Klompenburg Beveiliging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Planner Van Klompenburg Beveiliging 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures