Vacature Privechauffeur

Privechauffeur in Nunspeet

Fufolia

Zoekt u een privéchauffeur met auto in Nunspeet? Fufolia verzorgt u professioneel gediplomeerde privéchauffeur in Nunspeet .

Als vervoerder verzorgen wij in Nunspeet uw directievervoer, privévervoer en zakelijk vervoer door inzet van ons Mercedes E met een gediplomeerd en gecertificeerd privéchauffeur.

Al meer dan twintig jaar verzorgen wij in Nunspeet privéchauffeurs voor de zakelijke ondernemer, privé familie en privépersoon. Waarmee Fufolia als chaufeur dienstverlener in Nunspeet optreedt voor strategisch veiligheid en chauffeursdiensten.

Waardoor wij bekend zijn met alle hobbels die u als ondernemer of privépersoon in Nunspeet op uw pad kunt aantreffen. Hiervoor ontzorgt Fufolia u met verschillende diensten waarmee wij u de weg effenen zodat u veilig een met comfort uw dag beleefd.

Elke medewerken van Fufolia zet die ene stap extra voor u om hoger te kunnen inzetten in kwaliteit en service. Zijn of haar en werkhouding en instelling is kordaat, representatief, discreet en dienstverlenend waarmee wij uitmuntende service en onderscheidende beleving realiseren.

Welke u als onze VIP gast blijvend verwachten mag en wij elke keer graag weer overtreffen. Hetgeen een belangrijke rede is van onze cliënten steeds de service en dienstverlening van Fufolia in te zetten.

Neem contact op voor uw vraag.Functie:privechauffeur
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fufolia via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Privechauffeur Fufolia 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures