Vacature Procesoperator Zuivel

Procesoperator Zuivel in Nunspeet

  • Redactie deElburggids.nl

Aan het werk in Nunspeet, Gelderland als mechanisch operator procesindustrie ?

In de categorie Productie/Uitvoerend is een vacature vrijgekomen voor de functie van Procesoperator zuivel - 5 ploegen . Je werkt hier in de Techniek branche.

Je kunt per 10-04-2024 beginnen en de einddatum is op 10-06-2024. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben 1 mensen gereageerd op de vacature Procesoperator zuivel - 5 ploegen.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Procesoperator zuivel - 5 ploegen.

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens MBO zijn. De functie is voor minimaal 33 uren in de week met een maximale werkweek van 33 uren.

In het kort over deze vacature in Nunspeet:

Salaris indicatie Minimaal 2900- 4300 Werkperiode 10-04-2024 -10-06-2024 Werkuren 33-33 Locatie Nunspeet,Gelderland Opleidingsniveau MBO Contracttype Vast Branche Techniek

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Processionals door naar het volgende email adres ter name van Nick te mailen. Bellen is ook mogelijk via onbekend. Vraag daarbij naar .

Zelf je vacature uitzetten via deElburggids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Procesoperator zuivel - 5 ploegen

Lijkt de vacature Procesoperator zuivel - 5 ploegen in Nunspeet iets voor jou? De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_t itle ] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potentiële werkgever Processionals. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Procesoperator zuivel - 5 ploegen eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.


Functie:procesoperator
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 4300
Uren per week:33 – 33

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Processionals via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Procesoperator Zuivel Processionals 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures