Vacature SEO-Specialist

SEO-Specialist in Nunspeet

Weet jij #1-posities in Google te scoren voor je eigen klantportfolio? En kom je met plezier je bed uit voor je dagelijkse dosis SEO? Dan past de functie voor SEO-specialist (32-40 uur) bij online marketingbureau perfect bij jouw ambities!

Wat doet een SEO-specialist bij ?

Onze SEO-specialisten werken voor verschillende klanten, bekend en (nog) minder bekend, profit en non-profit. Er ligt een divers en uitdagend klantportfolio op je te wachten! Met jouw gevoel voor tekst en technische analyses streef je altijd één doel na: de online vindbaarheid van klanten verbeteren. Dankzij jouw ervaring in online marketing achterhaal je de ware zoekintentie van de doelgroep, voer je allesomvattende zoekwoordonderzoeken uit, stel je resultaatgerichte SEO-strategieën op en optimaliseer je met zowel technische als tekstuele verbeteringen.

Ook bestaande trajecten met zoekmachinemarketing neem jij onder de loep en bouw je verder uit. Met behulp van tools als SE Ranking en Google Search Console stel je rapportages en adviezen op, boordevol optimalisatiemogelijkheden. En je weet deze ook nog eens overtuigend te presenteren. Kortom, jij zet jouw skills in om klanten verder te helpen! Daarnaast verzorgen we verschillende trainingen op het gebied van SEO, dus mocht je het leuk vinden om kennis over te dragen… dan kan dat zeker!

Is bovenstaande vacature voor SEO-specialist écht iets voor jou? Solliciteer dan direct!

Werken bij een online marketingbureau?

beter leren kennen?

Een resultaatgerichte aanpak, focus op conversie en 'wat levert het op?'' als centrale vraag kenmerkt ons team aan online marketeers. We werken voor bekende organisaties als ProRail, Achmea en Hogeschool Arnhem en Nijmegen én geven al jaren trainingen voor Frankwatching. En dat doen we met hart voor het vak!

Herken jij jezelf hierin?

  • Je hebt minimaal drie jaar (bureau)ervaring met SEO;
  • Je hebt affiniteit met copywriting en/of het schrijven van SEO-teksten;
  • Je bent van nature gek op prestaties verbeteren. Niet alleen in zoekmachines en websites, maar ook op persoonlijk vlak;
  • Je bent analytisch, creatief, gedreven, ambitieus en professioneel;
  • Je bent op de hoogte van alle SEO-trends en deelt deze kennis met het team;
  • Je vindt plezier in je werk de belangrijkste arbeidsvoorwaarde.

Wat maakt werken als SEO-specialist bij interessant?

Laura: "Bij heb ik ontdekt dat ik werken voor goede doelen erg leuk vind. biedt de ruimte om te ontdekken welke werkzaamheden en type klanten bij je passen.

"

Ellen: "Iedere dag is anders. De ene dag werk ik voor een hogeschool en werf ik nieuwe studenten via online campagnes terwijl ik de andere dag teksten schrijf over vakanties. Dat maakt mijn werk erg afwisselend.

"

Klinkt dit als een functie die bij je past?

Klanten waar je voor kan gaan werken

Amerpoort

Functie:seo specialist
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hayona via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. SEO-Specialist Hayona 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures