Vacature Uitvoerder

Uitvoerder in Harderwijk

UitvoerderUitvoerder

Locatie: Harderwijk

Uitvoerder

MBO

38 tot 40 uur

Voor onze nieuwe en hard groeiende afdeling zijn we op zoek naar Uitvoerder. Heb jij een flinke dosis technisch inzicht en affiniteit met FTTH aanleggen? Dan kan deze rol voor jou zijn! Natuurlijk ben je klantgericht, communicatief vaardig, en ga je een uitdaging niet uit de weg. Ons doel? Werkend internet bij sleuteloverdracht van nieuwbouw woningen.

Wat ga je doen?

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de afstemming over het aanleggen van glasvezelverbindingen voor diverse telecomoperators. Dit doe je op verschillende nieuwbouw locaties in het zuiden van Nederland.
Je bewaakt de voortgang, veiligheid en kwaliteit van de projecten tijdens de uitvoering. Je bespreekt de issues die tijdens de uitvoering ontstaan, lost deze op samen met de uitvoerende partijen, en registreert dit. Je bespreekt het meer- en minderwerk met de aannemers en begeleidt de werkzaamheden die hieruit wel of niet voortvloeien en communiceert dit met de projectleider.
Je bewaakt samen met de projectleider de planning die uitdagend is maar haalbaar moet zijn. Ons doel is dat de werkzaamheden tijdig zijn afgerond zodat, na sleuteloverdracht, nieuwe bewoners direct aangesloten zijn op het internet.
Je onderhoudt contacten met de uitvoerende partij, de projectontwikkelaar en de uitvoerder van de bouwende partij. Je bespreekt ruim van te voren ook de werkzaamheden, planning van uitvoering en bezoekt ook diverse Nuts bouwvergaderingen.
Je bespreekt de voortgang van diverse projecten met de projectleider over de actuele stand van zaken met betrekking tot planning, problemen en KAM (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu).

Wat breng je mee?

In deze functie is het van belang dat je communicatief vaardig bent en sterk in je schoenen staat. Je bent zelfstandig, handelt proactief en je vindt het niet erg om veel onderweg te zijn. Daarbij vragen wij het volgende:

  • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
  • Je hebt ervaring met glasvezeltechniek op zowel civiele als montage werkzaamheden.
  • Je hebt technisch inzicht.

Wat bieden wij?

Een werkgever waar je op kunt bouwen! Onze medewerkers bepalen het succes van Allinq. Samen moeten we de klus klaren, onze manier van werken is daarom heel bepalend. We hebben een bijzondere cultuur waarin we je kansen bieden om te blijven groeien. Uitdaging om continue in beweging te blijven. Fijne collega's die je graag verder helpen. En een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen!

Verder krijg je:

  • Een salaris tussen de €3.134 en €3.663, gebaseerd op 38 uur, volgens de CAO Kleinmetaal en Techniek .
  • Een telefoon en laptop en een auto van de zaak.
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag.
  • Gratis spinninglessen op ons kantoor in Harderwijk.

Waarom zou je bij ons willen werken?

Volop kansen om te blijven groeien in je vak; uitstekende opleidingsmogelijkheden

Afwisselend werk dat ertoe doet in een dynamische sfeer

Fijne collega's die je graag verder helpen

Een werkklimaat waarin we je stimuleren om met verbeterideeën te komen

Zin om bij ons te werken?

Werken bij Allinq betekent dat je terecht komt bij een bedrijf dat oog heeft voor jou en jouw capaciteiten. Zie je ergens een kans? Grijp 'm! Wij investeren graag in jou.

Werken bij Allinq betekent werken in een dynamische omgeving waar je kansen krijgt en kansen kunt grijpen! Bij Allinq kun jij je leven lang blijven leren en doorgroeien. Allinq zijn we samen.Functie:uitvoerder
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3134 – 3663
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Allinq via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Uitvoerder Allinq 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures