Vacature Vakmanschap

Vakmanschap in Nunspeet

  • +31 (0) 341 25 81 54

  • Climate32

Techniek
De Toshiba airconditioning is voorzien van de meest hoogwaardige invertertechniek en een nauwkeurige vermogensregeling voor maximale efficiëntie en besparingen. De airconditioning is uitgerust met een warmtepomp zodat deze zowel kan koelen als verwarmen.

Duurzaamheid
De Toshiba airconditioning heeft een A++ label voor verwarmen. Er wordt voor koelen een rendement van 6,31 gehaald en voor verwarmen 4,5. Hierdoor komt deze installatie in aanmerking voor de E.I.A.

Uitvoering
De airconditioning is geleverd en gemonteerd terwijl het kantoor in bedrijf was. Onze monteurs hebben hierdoor rekening gehouden met het aanwezige kantoor personeel en apparatuur. De montage tijd heeft ca. 8 werkdagen in beslag genomen.

Nazorg
Na het plaatsen van de airconditioning wordt deze door onze monteurs op de juiste manier ingeregeld. Er wordt minimaal één keer per jaar controle en onderhoud uitgevoerd op deze airconditioning. Dit zorgt voor een goedwerkende installatie en optimale rendementen.


VakmanschapFunctie:vakmanschap
Startdatum:28-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Climate32 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Vakmanschap Climate32 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures