Vacature Verkoopadviseur

Verkoopadviseur in Nunspeet

Geef je eerlijke adviezen en ben je pas tevreden als de klant dat ook is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken namelijk een Verkoopadviseur die energie haalt uit het gehele verkoopproces van een keuken. Je zoekt contact met een potentiële klant en gaat met hen in gesprek. Door goed te luisteren en door te vragen, ben jij instaat om een passend advies te geven. Een leuke, afwisselende baan, want iedere klant heeft zijn eigen wensen en ideeën. Klant tevreden? Dan ben jij dit ook! Het betreft een zelfstandige baan, maar een baan waarin je uiteraard ook samenwerkt met collega's van andere afdelingen.

Ben jij communicatief sterk, organisatorisch goed en heb jij graag klantcontacten? Als jij aan onderstaande punten voldoet, dan ben jij zonder twijfel geschikt voor deze functie. Jij hebt namelijk;

 • verkoopskills! In overleg met de klant komen jullie tot een mooi eindresultaat;
 • affiniteit met keukens en de producten die daarbij behoren;
 • goede sociale en communicatieve vaardigheden, zodat je goed contact kunt leggen en onderhouden met jouw klanten;
 • stressvaardig, flexibel en ook bereid om op zaterdag te werken;
 • een beschikbaarheid voor 40 uren per week. De zondagen ben je altijd vrij!;
 • een (t)huis in Nunspeet. Woon je niet in Nunspeet, dan woon je in de nabije omgeving van Nunspeet. Denk hierbij aan Heerde, Epe, Harderwijk, Dronten, Ermelo, Putten of Elburg.

Dichtbij huis werken, een goede werksfeer én goede arbeidsvoorwaarden zijn belangrijk als het gaat om jouw nieuwe baan. Dat snapt Get Work. Zodra jij start in de baan van verkoopmedewerker in Nunspeet kan je dan ook rekenen op:

 • een leuke, afwisselende fulltime baan voor 40 uur per week;
 • de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door het volgen van trainingen en/of opleidingen;
 • een passend salaris, welke aansluit op jouw kennis en kunde in een soortgelijke functie;
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;
 • beide partijen tevreden? Een vast dienstverband behoort zeker tot de mogelijkheden;
 • pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag (boven de 18 jaar).

Online solliciteren op deze vacature is zo gedaan en kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken in ieder geval uit naar jou reactie!Functie:Adviseur verkoper
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2240 – 3025
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Verkoopadviseur Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures