Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Nunspeet

Hospice De Regenboog LogoHospice De Regenboog Logo

Vrijwilligers in Hospice De Regenboog

Vrijwilligers vormen een belangrijke groep medewerkers in ons hospice.

Binnen ons hospice zijn er verschillende functies voor een vrijwilliger. Hieronder ziet u de beschrijvingen van de verschillende vrijwilliger functies.

Zorgvrijwilligers

Als zorgvrijwilliger ondersteun je de verpleegkundige in het verzorgen van de gast en verricht je huishoudelijke werkzaamheden. Je biedt in overleg met de verpleegkundige ondersteuning en begeleiding van de gast en naasten. De diensten duren vier uur aaneensluitend, in de ochtend, middag of avond.

Gastvrouw/heer

Als gastvrouw/heer ontvang je gasten, naasten en bezoekers van het Hospice gastvrij. Je zorgt voor een huiselijke sfeer en het schoon- en opgeruimd houden van de gemeenschappelijke ruimtes. Het aannemen van de telefoon behoort ook tot je taken. Je draait diensten van 4 uur aansluitend in de ochtend, middag of avond.

Koken

Als kookvrijwilliger houd je van koken en weet je van de maaltijden een fijn moment te maken. Je zorgt voor de dagelijkse verse maaltijd, de gasten mogen voor de maaltijd hun voorkeur opgeven. Je bent verantwoordelijk voor de boodschappen, het bereiden en het uitserveren van de maaltijd.

Tuin

Het hospice heeft een mooie tuin, een plek waar vogels en eekhoorns graag komen. De tuin is een visitekaartje van het hospice, waar gasten en hun naasten kunnen genieten van de seizoenen. Als tuinvrijwilliger ben je verantwoordelijk voor het wekelijks onderhoud: verwijderen van onkruid, snoeien, blad verwijderen en het verzorgen van de bloemen en planten.

Administratie en secretariaat

Als administratievrijwilliger ondersteun je het hospice bij alle betalingen. 1 keer per week ben je drie uur beschikbaar om de financiële administratie te doen. Als secretaresse ondersteunt je de directeur en coördinatoren.

Technische dienst

Als vrijwilliger voor de technische dienst draai je je hand niet om voor het repareren van een kapotte kraan of lamp of voor het onderhoud aan huishoudelijke apparaten. Je bent vooral op afroep beschikbaar en het rooster daarvoor wordt onderling in overleg vastgesteld.

Voor het coördineren en begeleiden van de vrijwilligers in Hospice De Regenboog is er een coördinator aangesteld. Zij is verantwoordelijk voor het aannemen, scholen en begeleiden van de vrijwilligers.

Ben je geïnteresseerd in een vrijwilligersfunctie en onderschrijf je de missie, visie en kernwaarden van het Hospice meld je dan geheel vrijblijvend aan. De coördinator neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Als vrijwilliger kan je rekenen op een prettige en leerzame werkomgeving.

Voor informatie en aanmelden: -Functie:vrijwilligers
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Vrienden Protestants-Christelijk Hospice Nunspeet via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Vrijwilligers Stichting Vrienden Protestants-Christelijk Hospice Nunspeet 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures