Vacature Weekendbaan Medewerker Schoonmaak

Weekendbaan Medewerker Schoonmaak in Nunspeet

Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar enthousiaste Schoonmakers die direct aan de slag willen. Als lid van het Facilitaire Team zorg je er samen met je collega's voor dat de locatie van onze opdrachtgever er altijd tip-top uitzien op de zaterdagen en zondagen. Elke werkdag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en je mag dan ook rekenen op een afwisselend takenpakket. Wat jouw taken zullen zijn? Denk aan het schoonmaken van vloeren, toiletten, kleedruimtes en/of horecagelegenheden. Om ervoor te zorgen dat alle schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd, volg je een schoonmaakplan. Zo weet je precies wat er van je wordt verwacht op de dagen dat je werkt. Lekker praktisch, toch? In deze bijbaan zullen jouw werktijden niet iedere week hetzelfde zijn. Uiteraard wordt jij hiervan tijdig op de hoogte gebracht door een werkrooster. Ben je naast de weekenden ook nog een doordeweeks dag/avond beschikbaar. Dit zou ook zeker een optie kunnen zijn. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen met jou naar de mogelijkheden!

Deze leuke relatie in Nunspeet kan zo maar jouw nieuwe werkplek worden. Herken jij je in onderstaande, dan komen we graag met jou in contact.

  • je hebt al enige ervaring als Schoonmaker of in een vergelijkbare functie, zoals medewerker Facilitaire dienst of Interieurverzorger;
  • je beheerst de Nederlandse of de Engelse taal goed;
  • je werkt graag in een team, maar je kunt ook zelfstandig goed werken;
  • je hebt een (t)huis in Nunspeet of in de nabije omgeving van Nunspeet. Denk aan Harderwijk, Elburg, Oldebroek, ’t Harde, Vierhouten, Epe of Wezep.

Als jij je inzet als (parttime) Schoonmaker in Nunspeet, biedt Get Work jou:

  • een marktconform salaris conform CAO Zwembaden, schaal 2. Denk aan een bruto salaris tussen de € 13.27 en € 14.34 per uur vanaf 19 jaar en ouder;
  • beide partijen tevreden? Een vaste aanstelling is zeker een optie;
  • 25 overheerlijke vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • een goede pensioenregeling;

Online solliciteren op deze vacature is zo gedaan en kan via onderstaande knop. Je kan ons ook mailen (nunspeet@getwork.nl), bellen (088-4389620) of Whatsappen (06-43612517) om een afspraak te maken. Of loop gewoon even binnen bij onze vestiging in Nunspeet aan de Stationslaan 15. We kijken in ieder geval uit naar jou reactie!Functie:Hulpkracht schoonmaak,
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 2360
Uren per week:10 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Get Work B.V. via nunspeet@getwork.nl of 31884389620. Of bezoek hun website https://www.getwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Weekendbaan Medewerker Schoonmaak Get Work B.V. 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures