Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Vaassen

Ben je technisch onderlegd en heb je het vermogen om overzicht te houden? Wil je deel uitmaken van een compact en betrokken team binnen een internationaal groeiende technische onderneming waar innovatie voorop staat? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van projecten en zorg je voor een correcte orderdoorloop. Je vertaalt beoordelingen naar technisch uitvoerbare en financieel haalbare reparatievoorstellen. Je begeleidt het proces van opdracht tot levering en bent het eerste aanspreekpunt voor de werkplaats. Jouw communicatieve vaardigheden en visie op efficiëntie stellen je in staat om verbetervoorstellen te doen en de orderdoorloop te optimaliseren. Je bent een cruciale schakel in ons werkproces!Functie:Werkvoorbereider
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.deweerd@eminentgroep.nl of 06 - 81 01 43 08. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Werkvoorbereider Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures