Vacature Woonbegeleider

Woonbegeleider in Nunspeet

Als woonbegeleider bij InteraktContour help je mensen met NAH om een waardevol en zelfstandig leven te leiden.

Wat je doet

Als woonbegeleider bied je zorg en begeleiding aan cliënten met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Je ondersteunt hen in hun zelfredzaamheid. En je snapt dat dit betekent dat je naast hen staat en juist niet alles uit handen neemt. Je ondersteunt bij ADL-taken zoals eten, wassen en aankleden en stelt samen met een collega zorgplannen op voor cliënten. Je onderzoekt met de cliënt wat deze weer zelf zou willen doen, denkt hierin mee en kijkt naar wat nog wel kan.

Het team waarin je werkt bestaat uit een locatiemanager, teamcoördinator, gedragskundige, zorgregisseurs, een regieverpleegkundige, verpleegkundigen, woonbegeleiders en zorgassistenten. Het team is volop in ontwikkeling. We vinden het belangrijk om elkaar te versterken en verantwoordelijkheid te nemen.

Wat wij bieden
 • Mooi en betekenisvol werk dat er écht toe doet.
 • Direct een vast contract voor 24 uur per week
 • Een salaris van € 2.338,- tot maximaal € 3.294,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 35)
 • Per 1 juni een loonsverhoging van 2%
 • Onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding conform cao
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek
 • Uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Praktijktrainingen (bv. verpleegkundige handelingen, BHV of omgaan met gedrag)
 • De mogelijkheid om (vervolg)opleidingen te doen op onze kosten
 • Fietsplan en korting op een fitnessabonnement
 • Gratis personal coaching via Resilians
 • Korting op culturele uitjes via CultuurWerkt!
 • De mogelijkheid om je voortdurend te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak
Jij
 • Bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of een diploma van een opleiding op mbo-niveau 3 of 4 (MMZ of SPW)
 • Bent bereid flexibele uren en onregelmatige diensten te werken
 • Hebt een Verklaring Omtrent Gedrag (aanvraagprocedure via InteraktContour)
 • Jij pakt eigenaarschap in je werk en ontwikkeling. InteraktContour investeert in jou. Samen kijken we naar jouw groei. Passend bij je eigen ambities en de mogelijkheden van InteraktContour. Zo faciliteren wij jouw werkgeluk.

Je gaat aan het werk op woonlocatie Kalkuur in Nunspeet. Op deze locatie wonen 19 mensen. Zij hebben grotendeels aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Sommige andere cliënten hebben niet-aangeboren hersenletsel. Zij variëren in leeftijd van 31 tot 68 jaar. Elke cliënt beschikt over een eigen appartement.

De inzet van technologie en e-health wordt steeds meer de norm. Om cliënten te helpen zo zelfstandig mogelijk te leven, gebruiken we verschillende e-health-toepassingen.

Ons enthousiast en betrokken team bestaat uit ruim 30 collega's. Goed samenwerken en een fijne werksfeer staan voorop. Samen staan we voor het verlenen van kwalitatief goede zorg. Verder zijn er korte lijntjes met de . Daarnaast kun je voor overleg ook altijd bij je collega's terecht.

Je werkt met collega's die hart hebben voor de zorg, cliënten en elkaar. Bij ons vind je een inspirerende en plezierige werkplek. Een goede werk/privebalans vinden we belangrijk. Want buiten werk is er natuurlijk nog meer in het leven.

Bij InteraktContour zijn we er voor mensen met NAH. Wij bieden hen behandeling, begeleiding en zorg. Dat is de hoofdzaak. En daar kunnen we nog beter aan werken met jou erbij. We werken vanuit 89 locaties in Midden- en Oost-Nederland, dus er zijn heel veel mogelijkheden.

Werken met mensen met NAH is maatwerk. Jouw expertise is nodig om samen met cliënten, naasten en het netwerk het maximale te bereiken. Je daagt de cliënt uit zich naar eigen vermogen te ontwikkelen en een zo waardevol en zelfstandig mogelijk leven te leiden.

Op jouw beurt blijf jij je ontwikkelen door nieuwe kennis en ervaring op te doen. In je werk en door het volgen van (vervolg)opleidingen. Want daar word(en) jij en wij beter van. En de cliënt dus ook.

Cliënten, naasten, netwerk en je collega's: samen zijn we redzaam. Samenredzaamheid noemen wij dat. Samen kijken naar wat nog wel kan. Zo bouwen wij aan een toekomst voor mensen met NAH.Functie:woonbegeleider
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3294 – 3294
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met InteraktContour via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Woonbegeleider InteraktContour 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures