Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in Ermelo

SPECIAAL VOOR

  • Bars
    • THE HAGUE CITY CENTER - BAR

Product has been added to your cart.

Zelfstandig Werkend Kok

Van Barbecueën en Street-Food je carrière maken? Ontsteek de vlam: Wordt Zelfstandig Werkend Kok bij Kompaan Thuishaven! (32 - 40 uur Den Haag Binckhorst)

De Thuishaven Bar & Brewery is verheugd een unieke kans aan te bieden voor Zelfstandig Werkend Koks… Heb je een brandende passie voor BBQ en ben je op zoek naar een baan met mogelijkheden voor zelfontwikkeling en carrièregroei ? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Bondgenoot, Kameraad, Handlanger en Bloedbroeder…. de geuzennamen van de bieren van onze brouwerij staan synoniem voor vriendschap . Want dáár begon het allemaal mee: twee vrienden op bieravontuur. Ondertussen zijn wij de grootstespeciaalbierbrouwerij van Zuid-Holland!

THUISHAVEN is de allereerste craft beer bar geopend door Kompaan, pal naast onze brouwerij aan de Binckhorst in Den Haag. In dit opkomende industriegebied hebben we een groot terras aan het water en ook binnen hebben we voldoende zitplaatsen. Deze hidden-gem biedt een oase voor bierliefhebbers en ontdekkingsreizigers. Hier serveren we met trots een uitgebreide selectie van onze eigen ambachtelijke bieren, elk met zijn eigen unieke karakter en smaak, door een high-end street food en barbecue menu.

Wat ga je doen?

Bij Kompaan Thuishaven & Brewery bouw je mee aan een unieke keukenervaring op onze unieke industriële locatie. Je werkt met de iconische Big Green Eggs en creëert zowel verrukkelijke vlees- als vegetarische gerechten. Naast dat onze Big Green Eggs in de keuken een unicum in de regio van de Binckhorst, biedt het jou de kans om jouw culinaire creativiteit volledig te benutten en onze high-end street food menu's naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast krijg je de kans om je kennis over ambachtelijk bier te verdiepen, wat een prachtige aanvulling is op je culinaire vaardigheden.

Wie wij zoeken?

★ Wij zoeken passie! Passie voor het neerzetten van onvergetelijke barbecue- en vernieuwende street-food gerechten.
★ Bereidheid om te leren? Perfect! We waarderen enthousiasme boven puur ervaring en bieden trainingen om jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen.
★ Een ware energieboost! Een enthousiaste aanpakker met een uitstekende planningsvaardigheid en een natuurlijke flair voor omgang met mensen past perfect in ons team.

Wat bieden wij?

★ Een gouden kans voor zelfontwikkeling en opleiding in een dynamische omgeving.
★ Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen onze organisatie.
★ Salaris tussen de €2400-3000 bruto per maand (exclusief fooi) op basis van kennis en ervaring.
★ 25 vakantiedagen bij een fulltime contract.
★ Veel operationele vrijheid in je werk.

Unieke Opleidings- en Doorgroeimogelijkheden:

★ Bijpassende opleiding gebaseerd op ervaring en eerdere opleidingen.
★ Stibon 1 - Bierambassadeur opleiding bij Stichting Bieropleidingen Nederland.
★ Training on the job, inclusief een dag in de bierbrouwerij!
★ Een schat aan kennis over ambachtelijk gemaakt bier.
★ Kansen om door te groeien naar sous-chef en chef, en de leiding te nemen in alle keukens van onze huidige en toekomstige locaties…

Perks:

★ Dag mee brouwen om van A tot Z te weten hoe onze bieren gebrouwen worden.
★ Interne producttrainingen om zo onze bier kennis en pallet te verrijken.
★ Kwartaal coachingsgesprekken met leidinggevende.
★ Werken bij een prijswinnende brouwerij.
★ De allerleukste collega's ooit!
★ Kerstborrel en jaarlijkse personeel dag.
★ Uiteraard een Kompaan shirt.
★ Personeelskorting in de Thuishaven (Den Haag, Binckhorst) & in de Binnenhaven (Den Haag centrum). Kom gezellig langs met vrienden en familie!
★ Samen genieten we van een lekker drankje na een drukke dag, de eerste is uiteraard van ons.

Join our crew!

Jouw BBQ Carrière Start Hier! Grijp deze unieke kans voor zelfontwikkeling en groei mee met ons ambitieuze bedrijf. Vergeet alle deftige taal, begin je brief gewoon met "Hoi ik ben" en stuur je CV met een inspirerende motivatiebrief t.a.v. Jeroen & Jasper naar .

Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:29-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kompbaan via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nunspeet
  2. Zelfstandig Werkend Kok Kompbaan 29-05-2024

Bekijk ook andere vacatures