Vacature Zorgassistent

Zorgassistent in Nunspeet

Wil jij iets betekenen voor cliënten met hersenletsel?

Wil jij deel uitmaken van een team dat 24-uurszorg verleent? En heb je ervaring met ADL-zorg? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wat je doet

Als zorgassistent werk je met een vaste groep cliënten. Je helpt hen met de zogenaamde ADL (algemene dagelijkse levensverrichtingen). Dat loopt uiteen van een broek aantrekken tot douchen, van ondersteunen bij de lunch en warme maaltijd, tot kleren vouwen. Ook help je bij het schoonhouden van de appartementen van cliënten. Daarnaast heb je een rol bij recreatieve activiteiten. Bijvoorbeeld een wandeling maken of gewoon een goed gesprek voeren. Waar het kan, doe je dat samen met cliënten. Mede dankzij jou kunnen zij zo zelfstandig mogelijk leven.

Samen met je teamleden houd je de ontwikkeling van de cliënten goed in de gaten. Dit rapporteer je digitaal in het zorgplan van de cliënt. Wij stimuleren jou in meedenken en jezelf ontwikkelen. v

Wat wij bieden
 • direct een vast contract, aantal uren in overleg met jou
 • een salaris van € 2.093,- tot maximaal € 2.911,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens de CAO gehandicaptenzorg (FWG 25)
 • per 1 juni een loonsverhoging van 2%
 • onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • 144 vakantie-uren per jaar en 57 uur vrij in te zetten Balansverlof bij een 36-urige werkweek
 • uitstekende pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • de mogelijkheid om een vervolgopleiding te doen op onze kosten
 • fietsplan en korting op een fitnessabonnement
 • gratis personal coaching via Resilians
 • korting op culturele uitjes via CultuurWerkt!
Jij

Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Je gaat aan het werk op woonlocatie Kalkuur in Nunspeet. Op deze locatie wonen 19 cliënten. Zij hebben grotendeels aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Sommige andere cliënten hebben niet-aangeboren hersenletsel. Zij variëren in leeftijd van 31 tot 68 jaar. Elke cliënt beschikt over een eigen appartement.

De inzet van technologie en e-health wordt steeds meer de norm. Om bewoners te helpen zo zelfstandig mogelijk te leven, gebruiken we verschillende e-health-toepassingen.

Ons enthousiast en betrokken team bestaat uit ruim 30 collega's. Goed samenwerken en een fijne werksfeer staan voorop. Samen staan we voor het verlenen van kwalitatief goede zorg. Verder zijn er korte lijntjes met de . Daarnaast kun je voor overleg ook altijd bij je collega's terecht.

Bij InteraktContour zijn we er voor mensen met NAH. Wij bieden hen behandeling, begeleiding en zorg. Dat is de hoofdzaak. En daar kunnen we nog beter aan werken met jou erbij. We werken vanuit 89 locaties in Midden- en Oost-Nederland, dus er zijn heel veel mogelijkheden.

Werken met mensen met NAH is maatwerk. Jouw expertise is nodig om samen met cliënten, naasten en het netwerk het maximale te bereiken. Je daagt de cliënt uit zich naar eigen vermogen te ontwikkelen en een zo waardevol en zelfstandig mogelijk leven te leiden.

Op jouw beurt blijf jij je ontwikkelen door nieuwe kennis en ervaring op te doen. In je werk en door het volgen van (vervolg)opleidingen. Want daar word(en) jij en wij beter van. En de cliënt dus ook.

Cliënten, naasten, netwerk en je collega's: samen zijn we redzaam. Samenredzaamheid noemen wij dat. Samen kijken naar wat nog wel kan. Zo bouwen wij aan een toekomst voor mensen met NAH.

Goed om te weten:

Wil je eerst meer weten over deze functie? Bel dan met , , op .Functie:zorgassistent
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2911 – 2911
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met InteraktContour via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nunspeetkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nunspeetkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nunspeet
 2. Zorgassistent InteraktContour 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures